Sätuna Torg, Märsta

Bild från visningslägenheten.

Ett nytt landmärke vid Sätuna Torg

I en första etapp av två bygger vi ett 15-våningshus, där Konsum tidigare låg, på Stationsgatan i Märsta. Brf Sätuna Torg får ett mycket centralt läge nära service och kollektivtrafik.

Det blir 47 lägenheter i storlekarna 1 - 4 rum och kök. Lokaler för butik och/eller restaurang är också planerat i bottenvåningen för att ge liv åt torget.

Lägenheterna får fina inglasade balkonger i skyddat västerläge och de flesta med fin utsikt över samhället. Från de övre våningarna blir utsikten betydande.

Ladda ner

14 februari 2013

Bevaka nyheter om det här projektet

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Sänkta avgifter!

Tack vare fördelaktigt ränteläge har HSB brf Sätuna Torg nu kunnat binda sina lån till lägre räntor än vad som förutspåddes i kalkylen. Av den anledningen har styrelsen beslutat att göra en avgiftssänkning från i genomsnitt 687 kr/kvm och år till 622 kr/kvm och år. För en lägenhet om 4 rok innebär det en sänkning av månadsavgiften med 475 kr och för en lägenhet om 3 rok en sänkning med 407 kr.

Kortfakta

Status:
Slutsåld
Inflyttning:

Inflyttningsklart

Arkitekt:
Tengbom Arkitekter i Uppsala

Området

Brf Sätuna Torg ligger mellan Västra Bangatan, Stationsgatan och Södergatan och tillhör Sigtuna kommun.

Mer om området

Kontakt

Anna Örnelius, HSB Bostad
Direkt: work 010-442 02 78
Fax: fax 010-442 02 38

Kontakt

HSB Bostad
Adress:work Fleminggatan 31, 104 20 Stockholm
Direkt: work 010-442 02 10
Fax: fax 08-785 39 40

Verktyg

Skriv ut denna sida

Tipsa en vän om detta projekt

| Mer

Tipsa en vän om detta projekt

Felanmälan Mina sidor