Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Göta - Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning, nyproduktion av villor, bostadsrätter och hyresrätter

Vi är en helhetsentreprenör med eget fastighetsbolag och hyreslägenheter. Utöver våra bostadsrättsföreningar har vi en rad privata fastighetsägare som nöjda kunder. Vi finns i Jönköpings, Hallands samt i delar av Södra Älvsborgs län.

HSB Göta 2021

Titta gärna på filmen så får du se ett axplock av det som har hänt hos oss på HSB Göta under det gångna året!

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Upptäck HSBs 25 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

HSB Götas stämma 2022

Styrelsen för HSB Göta höll ordinarie föreningsstämma den 30 maj i Borås. Klicka här för stämmans handlingar!

Betala enkelt

Vill du betala avgiften eller hyran enkelt och smidigt och samtidigt bidra till en bättre miljö? Då ska du välja några av våra kostnadsfria digitala betalningstjänster!

Hyresgästernas frågor och svar

Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna vi får från både blivande och nuvarande hyresgäster. Om du ändå inte hittar det du undrar över är du såklart välkommen att kontakta oss!

Nyproduktion

HSB brf Sjöstenen - för dig som vill bo i framtidens Jönköping

Nu pågår försäljningen av 84 st sjönära lägenheter på Skeppsbron! Ett kvarter utöver det vanliga. 

Bostadsrätt på Liljeholmen? Endast ett fåtal lediga lägenheter kvar!

Ditt nya drömboende! På Liljeholmen - ett stenkast från Vätterstranden i centrala Jönköping - bygger vi 48 nya bostadsrätter. 

Hyresrätter och trygghetsboende på Skeppsbron i Jönköping

Vi bygger 149 nya hyresrätter inklusive 60 trygghetsboenden på Skeppsbron i centrala Jönköping!

På gång: bostadsrätter på Byttorp i Borås

Under hösten 2022 planerar vi uppföra tre hus med 51 lägenheter på Byttorp i Borås!

Fler nyheter från HSB

loading gif
 • 07 juli 2022
  Har du vägarna förbi Stockholm i sommar? Passa på att besöka Nordiska museet! Här kan du se Folkhemslägenheten – en HSB-boendemiljö från 40-talet, olika aktuella utställningar och låta barnen leka av sig i museets lekstuga.
 • 07 juli 2022
  De bostadspolitiska frågorna diskuterades på många seminarier i Almedalen. Inte minst ville alla veta hur det nya tuffa ekonomiska läget kommer att påverka bostadsmarknaden framöver.
 • 04 juli 2022
  Kriget i Ukraina har skapat en global livsmedelskris och hundratals miljoner människor går hungriga. Mitt i denna hungerkris drar Sverige ner på biståndet när det behövs som mest. HSB stöttar We Effects insamling mot hungern och uppmanar alla medlemmar att skänka minst en höna (40 kronor) – vilket kan göra stor skillnad i vardagen för en familj.
 • 30 juni 2022
  Nu ska det bli lättare att förstå en bostadsrättsförenings årsredovisning. Och den som tecknar sig för att köpa en nybyggd bostadsrätt ska få tydligare information. Det är några av de lagändringar som riksdagen nu har beslutat om.
Visa alla nyheter