Arborrarbladet 2023, nr 1

28 mars 2023

Arborrarbladet nr 1
2023

· Årsmöte
Så var det dags igen för årsmöte för Brf Arborraren!

Tid: Onsdag den 19 april, klockan 18.30
Plats: La Cuveé, Ättestigen 8

Kallelserna till mötet kommer att anslås på entrédörrarna.

Motioner till årsmötet ska vara inlämnade till styrelsen senast fredagen den 31 mars. De kan lämnas i brevlådan till styrelserummet på Ernst Torulfsgatan 13 eller skickas via mail till arborraren@bredband.net

På mötet kommer det att serveras något att äta och dricka och efteråt blir det mingel med tilltugg för dem som vill.

· Trädgårdsdag
Vårens trädgårdsdag kommer att genomföras lördagen den 6 maj, 10:00-13.00. Vi träffas för att tillsammans göra våra gårdar och gemensamma utrymmen fina. Efter avslutat arbete serveras fika. Det blir också ett lotteri med fina vinster. Styrelsen hoppas på en god uppslutning på trädgårdsdagen!

· Tidsbokning i tvättstugorna
Akuttiderna i tvättstugorna 20.00-21.00 kan endast bokas samma dag de ska användas. De ska inte heller bokas av dem som bokat tiden 16.00-20.00.

· Felanmälan
Felanmälan för fel i våra allmänna utrymmen ska inte anmälas till HSB:s felanmälan utan till husombudet för respektive hus. Telefonnumret till ditt husombud finns på anslagstavlan i entréerna.

· Information gällande badrum i gamla delen
Styrelsen vill informera medlemmar om att tätskikt saknas i de badrum som renoverades under början av 1990-talet. Det innebär att golvet inte är konstruerat för att duscha direkt på, det finns då risk för vattenskada. Därför ska badkar eller duschkabin med avlopp användas för att minimera risken. Alternativt kan medlemmen renovera badrummet till dagens standard.

Vänliga hälsningar!
Styrelsen