Hultetnytt december 2023

09 april 2024

Nu börjar det närma sig jul och då är det fint att se att våra ljusgranar har tänts och också ljusslingorna vid grillplatserna.

Expeditionstider under kommande helger.
Expeditionen håller stängt från den 20 december till och med den 8 januari med undantag för lån av bomnyckel den 2 januari 2024 .
Då är expeditionen öppen mellan 18.00-18.30.

Den 9 december kl 14.00 träffas vi i fritidslokalen för en julfika med lite överraskningar. Tyvärr blir det ingen julmarknad i år då vi endast fått in anmälan från en utställare. Vi efterlyser någon/några som kan organisera ett litet Luciatåg kl 14.00.
Hör i så fall av er till expeditionen senast den 5 december. Inbjudan till julfika kommer inom kort.

Relining
Den 6 december kommer boende på Långåkern 39-41 att få en inbjudan till informationsmöte angående relining av liggande avloppsstammar. Inbjudan kommer inom kort.

Komposttunnorna vid återvinningsstationen är nu borttagna. De ställs fram igen till vårstädningen.

 

Rättelse av en punkt i Infobroschyren ”Välkommen till Hultet”
Tyvärr var Välkommen till Hultet redan i tryck när Styrelsen fick information från Räddningstjänsten om att barnvagnar inte får förvaras i trapphusen.
Där får endast rollatorer förvaras. Det är styrelsens ansvar att se till att endast rollatorer förvaras i trapphusen.

Styrelsen har därför beslutat att från den 1:a december kommer våra fastighetsskötare att märka föremål som inte får förvaras i trapphusen. Om dessa inte tas om hand inom 14 dagar kommer föreningen att förvara föremålen. Önskar man sedan få tillbaka förvarade föremål kontaktas HSB:s felanmälan.

Barnvagnsrum finns i hus med källare. I några barnvagnsrum finns föremål som inte skall förvaras där och då det kommer att bli fler barnvagnar i dessa rum ber vi er som ställt annat än barnvagnar i de rummen var snälla och ta bort dessa föremål så får fler barnvagnar plats.

Problem med laddstolpar
Du kan vända dig till El Bil Box AB teknisk support för att få hjälp om du får problem med din laddstolpe. Telefonnummer 010 188 07 80