Välkommen till HSB Värmland (Välj ett annat område)

HSB Värmland har verksamhet i större delen av Värmland. Vi förenklar vardagen för HSB föreningar och andra bostadsrättsföreningar med tjänster som omfattar i stort sett allt inom fastighetsförvaltning. Även privata fastighetsbolag samt kommuner är våra kunder.  Välkommen Du också!

Information från ditt område

Hitta din egen HSB-förening. Se vilka lediga lägenheter, erbjudanden och aktiviteter som finns just där du vill bo.

Ange eller
...eller välj regionförening direkt

Nyheter

”HSB bygger för människor med olika inkomster i hela Sverige”

– HSB bygger bostäder för sina medlemmar och bosparare och vi bygger för människor med olika inkomster i hela landet. Det säger Magnus Ekström, finanschef på HSB Projektpartner med anledning av en artikel i SvD om HSBs bosparande.

Igår

”Skugga av okunskap hindrar solel i Sverige”

Möjlighet för bostadsrättsföreningar att få bra betalt för sin solel som skickas ut på elnätet, månadsvis ersättning på elfakturan och skattereduktion även för ägarandelar i vindkraftverk och solelanläggningar. Det är förändringar som skulle få fart på Sveriges solelproduktion skriver HSB, Naturskyddsföreningen, Oberoende Elhandlare och solcellsentreprenören Solkompaniet i en gemensam debattartikel.

30 september 2014

ÖPPET HUS HOS HSB!

Trivsel och föredrag på Lantvärnsgatan 12, torsdagen den 23 oktober.

VÄLKOMMEN TILL OSS!

11 september 2014

ÖPPET HUS HOS HSB!

Påskmingel och föredrag på Lantvärnsgatan 12, den 3 april.

TJUVSTARTA PÅSKEN HOS OSS!
På vårt öppna hus kommer ni att träffa många trevliga människor från andra bostadsrsättsföreningar. Folk som har erfarenhet och intryck av hur man jobbar i en brf. Under kvällen finns även möjlighet att gå på två intressanta föredrag.
Mellan föredragen finns tid för mingel eller att ta del av
våra utställare har att säga.

VI BJUDER PÅ PÅSKBUFÉ!
När det sista seminariet är slut dukar vi upp en tidig påskbuffé.
Till buffén serveras passande dryck.

25 mars 2014

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Bevaka nyheter via e-post

Aktiviteter från Värmland

 1. 9 Okt 2014

  Vicevärdskurs

  17:00 - 20:00 HSB kontoret i Karlstad, Lantvärnsgatan 12. En kurs för dig som är vicevärd i din bostadsrättsförening och vill ta chansen att byta tankar och erfarenheter med andra personer med samma uppdrag.

 2. 16 Okt 2014

  Sekreterare kurs

  18:00 - 20:30 Karlstad. Att vara sekreterare i en bostadsrättsförening innebär att ha en ansvarsfull och viktig uppgift. Det ställs framför allt stora krav på att protokollen skrivs och hanteras på ett riktigt sätt.

 3. 23 Okt 2014

  ÖPPET HUS HOS HSB!

  17:30 - 21:00 Lantvärnsgatan 12 i Karlstad. Trivsel och föredrag på Lantvärnsgatan 12, torsdagen den 23 oktober. VÄLKOMMEN TILL OSS!

 4. 30 Okt 2014

  Kurs i valberedning

  18:00 - 20:30 HSB kontoret i Karlstad, Lantvärnsgatan 12. Valberedningen har en mycket viktig uppgift i bostadsrättsföreningen.

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Tänk miljösnällt när du renoverar

Nyinflyttad och renoveringssugen? Eller väl inbodd med lust att förnya?
Det finns ingen hejd på hur mycket vi ändrar om, byter ut och renoverar.
Men hur kan vi förnya och underhålla på ett klimatsnällt sätt?

Våra bloggar

Viktigaste bostadsfrågan inte med i debatten

Debatten om bostadspolitiken har mest handlat om byggandet. Inför valet har alla partier varit eniga om att bostadsbyggandet måste öka, att det behövs fler hyresrätter, att planprocesser och handläggningstider måste minskas och att regelverken måste saneras. Visst finns det förslag … Läs hela inlägget

Frågor och svar om avskrivningar i bostadsrättsföreningar

Från och med 2014 ska fastigheter skrivas av med så kallad linjär avskrivning. Frågan har stor betydelse för bostadsrättsföreningar och boende i bostadsrätt.

Här är svar på de vanligaste frågorna om avskrivningsregler.

Medlemserbjudanden

Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig som Medlem förmånliga rabatter på produkter och tjänster relaterade till ditt boende.

Ta del av alla dina förmåner...

HSB bygger

NCC har fått i uppdrag av HSB att bygga 92 lägenheter på Finnbodavarvsområdet i Nacka. Ordervärdet uppgår till 275 miljoner kronor.

Ta del av artikeln

Jobb och karriär hos HSB

Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling.

Vill du vara med?

Sök din bostadsrättsförening

Felanmälan Mina sidor