Välkommen till HSB Värmland (Välj ett annat område)

HSB Värmland har verksamhet i större delen av Värmland. Vi förenklar vardagen för HSB föreningar och andra bostadsrättsföreningar med tjänster som omfattar i stort sett allt inom fastighetsförvaltning. Även privata fastighetsbolag samt kommuner är våra kunder.  Välkommen Du också!

Information från ditt område

Hitta din egen HSB-förening. Se vilka lediga lägenheter, erbjudanden och aktiviteter som finns just där du vill bo.

Ange eller
...eller välj regionförening direkt
Välkommen till HSBs stora visningshelg 26-27 april.

Välkommen till HSBs stora visningshelg 26-27 april.

Arkitektbyrå utsedd att rita HSBs nya lägenheter i Haga i Karlstad

Idéskiss, Mondo Arkitekter AB. Notera att bilden är en skiss och kan komma att förändras.

Nyheter

Folkhemmets kök i ny utställning på Nordiska museet

Intresserad av folkhemmets historia och inredning med retrokänsla? Då är det läge att se fotoutställningen ”Folkhemmets rum: Köket” på Nordiska museet i Stockholm som är den andra delen i serien Folkhemmets rum, där vardagsrummet, köket, sovrummet och badrummet presenteras i fyra fotoutställningar. HSB-medlemmar har fri entré till museet.

17 april 2014

HSB tar ställning för elkonsumenterna

Funderar du på om det går att få ner elräkningarna? Då är du inte ensam – HSB engagerar sig också i frågan om vad konsumenterna egentligen ska betala. Det gäller den så kallade elnätsavgiften där nätföretagen har ett mycket vinstgivande monopol.

16 april 2014

ÖPPET HUS HOS HSB!

Påskmingel och föredrag på Lantvärnsgatan 12, den 3 april.

TJUVSTARTA PÅSKEN HOS OSS!
På vårt öppna hus kommer ni att träffa många trevliga människor från andra bostadsrsättsföreningar. Folk som har erfarenhet och intryck av hur man jobbar i en brf. Under kvällen finns även möjlighet att gå på två intressanta föredrag.
Mellan föredragen finns tid för mingel eller att ta del av
våra utställare har att säga.

VI BJUDER PÅ PÅSKBUFÉ!
När det sista seminariet är slut dukar vi upp en tidig påskbuffé.
Till buffén serveras passande dryck.

25 mars 2014

Omorganisation av affärsområden inom HSB Värmland

Från och med 1 april 2014 genomförs en organisationsförändring inom HSB Värmland.

26 februari 2014

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Bevaka nyheter via e-post

Aktiviteter från Värmland

 1. 28 Aug 2014

  Webbkurs

  18:00 - 21:00 Karlstad, Lantvärnsgatan 12. HSB Webb - gör en hemsida! Gör en egen hemsida till din bostadsrättsförening! HSB erbjuder ett enkelt och kraftfullt verktyg för att bygga och administrera hemsidor i en bostadsrättsförening.

 2. 4 Sep 2014

  Genomgång av WebbHero

  18:00 - 19:00 HSB kontoret i Karlstad, Lantvärnsgatan 12. Vi visar nya möjligheter och sökvägar samt hantering av egna dokument.

 3. 9 Sep 2014

  Genomgång av WebbHero

  14:00 - 15:00 HSB kontoret i Karlstad, Lantvärnsgatan 12. Vi visar nya möjligheter och sökvägar samt hantering av egna dokument.

 4. 11 Sep 2014

  Ordförandekurs

  18:00 - 21:00 HSB kontoret i Karlstad, Lantvärnsgatan 12. En kurs för dig som är ordförande i en förening och vill utvecklas i din roll. Vi går igenom ansvarsfördelningen mellan sekreterare, vicevärd och ordförande och diskuterar mötesteknik.

 5. 18 Sep 2014

  Kurs för revisorer och styrelseledamöter

  18:00 - 21:00 HSB kontoret i Karlstad. Bo Revision AB leder denna kurs.

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Våra bloggar

Hur ska styrelsen hantera en motion?

Så här års vet jag att det är många bostadsrättsföreningar som funderar över hur de ska hantera motioner som kommit in till föreningen. Vi märker också av att det är många frågor på vår telefonjour just kring hanteringen av motioner. … Läs hela inlägget

Jobb och karriär hos HSB

Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling.

Vill du vara med?

Nu gör HSB en ny satsning på Bårstaberget i Södertälje. Det planeras för 44 nya lägenheter i storlekarna 48 till 91 kvadratmeter. Tyngdpunkten ligger på lägenheter som är tre rum och kök.

Läs mer

Bosparar du via autogiro?

Bospar via autogiro kommer att upphöra efter den 27 juni. Vi rekommenderar att du istället lägger upp en återkommande överföring till HSB Bosparkonto i Swedbank.

Gör så här!

Felanmälan Mina sidor