Välkommen till HSB Värmland (Välj ett annat område)

HSB Värmland har verksamhet i större delen av Värmland. Vi förenklar vardagen för HSB föreningar och andra bostadsrättsföreningar med tjänster som omfattar i stort sett allt inom fastighetsförvaltning. Även privata fastighetsbolag samt kommuner är våra kunder.  Välkommen Du också!

Information från ditt område

Hitta din egen HSB-förening. Se vilka lediga lägenheter, erbjudanden och aktiviteter som finns just där du vill bo.

Ange eller
...eller välj regionförening direkt
Välkommen till HSBs stora visningshelg 26-27 april.

Välkommen till HSBs stora visningshelg 26-27 april.

Arkitektbyrå utsedd att rita HSBs nya lägenheter i Haga i Karlstad

Idéskiss, Mondo Arkitekter AB. Notera att bilden är en skiss och kan komma att förändras.

Nyheter

HSB Bospar – premiär i maj för bättre villkor och smidigare hantering

Möjlighet till fler bosparpoäng, smidigare hantering av bosparandet på nätet och möjlighet att spara i etiska fonder – det är några nyheter i HSBs bosparande från och med maj månad.

23 april 2014

Hitta ny bostad i helgen!

Granne med Öresund, med gångavstånd till Norrköpings centrum, centralt i Borlänge eller kanske eller kanske med svindlande utsikt över Luleå? Under HSBs stora visningshelg 26–27 april finns alla möjligheter att förverkliga ditt drömboende.

22 april 2014

ÖPPET HUS HOS HSB!

Påskmingel och föredrag på Lantvärnsgatan 12, den 3 april.

TJUVSTARTA PÅSKEN HOS OSS!
På vårt öppna hus kommer ni att träffa många trevliga människor från andra bostadsrsättsföreningar. Folk som har erfarenhet och intryck av hur man jobbar i en brf. Under kvällen finns även möjlighet att gå på två intressanta föredrag.
Mellan föredragen finns tid för mingel eller att ta del av
våra utställare har att säga.

VI BJUDER PÅ PÅSKBUFÉ!
När det sista seminariet är slut dukar vi upp en tidig påskbuffé.
Till buffén serveras passande dryck.

25 mars 2014

Omorganisation av affärsområden inom HSB Värmland

Från och med 1 april 2014 genomförs en organisationsförändring inom HSB Värmland.

26 februari 2014

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Bevaka nyheter via e-post

Aktiviteter från Värmland

 1. 22 Maj 2014

  Bosparmingel

  15:00 - 19:00 HSB kontoret, lantvärnsgatan 12 (vån 2) i Karstad. Har du frågor och funderingar kring HSBs bosparande, eller bara lite nyfiken? Kom till oss så berättar vi mer!

 2. 28 Aug 2014

  Webbkurs

  18:00 - 21:00 Karlstad, Lantvärnsgatan 12. HSB Webb - gör en hemsida! Gör en egen hemsida till din bostadsrättsförening! HSB erbjuder ett enkelt och kraftfullt verktyg för att bygga och administrera hemsidor i en bostadsrättsförening.

 3. 4 Sep 2014

  Genomgång av WebbHero

  18:00 - 19:00 HSB kontoret i Karlstad, Lantvärnsgatan 12. Vi visar nya möjligheter och sökvägar samt hantering av egna dokument.

 4. 9 Sep 2014

  Genomgång av WebbHero

  14:00 - 15:00 HSB kontoret i Karlstad, Lantvärnsgatan 12. Vi visar nya möjligheter och sökvägar samt hantering av egna dokument.

 5. 11 Sep 2014

  Ordförandekurs

  18:00 - 21:00 HSB kontoret i Karlstad, Lantvärnsgatan 12. En kurs för dig som är ordförande i en förening och vill utvecklas i din roll. Vi går igenom ansvarsfördelningen mellan sekreterare, vicevärd och ordförande och diskuterar mötesteknik.

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Ibland blir det precis sådär bra som man önskar sig. Just den känslan infann sig idag när det första spadtaget togs för HSBs andra projekt i Kvillebäcken, brf Umbra.
Ta del av artikeln på mynewsdesk

Våra bloggar

Hur ska styrelsen hantera en motion?

Så här års vet jag att det är många bostadsrättsföreningar som funderar över hur de ska hantera motioner som kommit in till föreningen. Vi märker också av att det är många frågor på vår telefonjour just kring hanteringen av motioner. … Läs hela inlägget

Jobb och karriär hos HSB

Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling.

Vill du vara med?

Felanmälan Mina sidor