Välkommen till HSB Värmland (Välj ett annat område)

HSB Värmland har verksamhet i större delen av Värmland. Vi förenklar vardagen för HSB föreningar och andra bostadsrättsföreningar med tjänster som omfattar i stort sett allt inom fastighetsförvaltning. Även privata fastighetsbolag samt kommuner är våra kunder.  Välkommen Du också!

Information från ditt område

Hitta din egen HSB-förening. Se vilka lediga lägenheter, erbjudanden och aktiviteter som finns just där du vill bo.

Ange eller
...eller välj regionförening direkt

Nyheter

HSB Omsorg – en förebild för framtidens vård och omsorg

Företag inom vård och omsorg som maximerar vinsterna på brukarnas bekostnad har varit en brännande valfråga. Alternativen finns redan i dag – idéburna vårdföretag med en inbyggd moralisk kompass. HSB Omsorg är ett av dem och framhålls i en debattartikel i DN som en förebild när en blivande regering ska utveckla vård och omsorg.

12 september 2014

ÖPPET HUS HOS HSB!

Trivsel och föredrag på Lantvärnsgatan 12, torsdagen den 23 oktober.

VÄLKOMMEN TILL OSS!

11 september 2014

Umeå och Höganäs toppar HSBs Bostadsindex 2014

HSB presenterar i dag sitt bostadsindex och i toppen hamnar Umeå och Höganäs. Kommunerna har brist på bostadsmarknaden i dagsläget, men har bland annat ett relativt högt planerat byggande och uppdaterade riktlinjer för bostadsförsörjningen. HSBs Bostadsindex omfattar i år 70 tillväxtkommuner i landet och bedömer kommunerna efter hur de arbetar för att motverka bostadsbristen.

11 september 2014

ÖPPET HUS HOS HSB!

Påskmingel och föredrag på Lantvärnsgatan 12, den 3 april.

TJUVSTARTA PÅSKEN HOS OSS!
På vårt öppna hus kommer ni att träffa många trevliga människor från andra bostadsrsättsföreningar. Folk som har erfarenhet och intryck av hur man jobbar i en brf. Under kvällen finns även möjlighet att gå på två intressanta föredrag.
Mellan föredragen finns tid för mingel eller att ta del av
våra utställare har att säga.

VI BJUDER PÅ PÅSKBUFÉ!
När det sista seminariet är slut dukar vi upp en tidig påskbuffé.
Till buffén serveras passande dryck.

25 mars 2014

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Bevaka nyheter via e-post

Aktiviteter från Värmland

 1. 18 Sep 2014

  Kurs för revisorer och styrelseledamöter

  18:00 - 21:00 HSB kontoret i Karlstad. Bo Revision AB leder denna kurs.

 2. 25 Sep 2014

  Träff för nyvalda

  18:00 - 20:30 HSB kontoret i Karlstad, Lantvärnsgatan 12. Är du nyvald styrelseledamot i din bostadsrättsförening? Grattis till ett spännande uppdrag! Vi vill gärna hjälpa dig igång, och hälsar dig därför välkommen till en introduktionsträff.

 3. 9 Okt 2014

  Vicevärdskurs

  17:00 - 20:00 HSB kontoret i Karlstad, Lantvärnsgatan 12. En kurs för dig som är vicevärd i din bostadsrättsförening och vill ta chansen att byta tankar och erfarenheter med andra personer med samma uppdrag.

 4. 16 Okt 2014

  Sekreterare kurs

  18:00 - 20:30 Karlstad. Att vara sekreterare i en bostadsrättsförening innebär att ha en ansvarsfull och viktig uppgift. Det ställs framför allt stora krav på att protokollen skrivs och hanteras på ett riktigt sätt.

 5. 23 Okt 2014

  ÖPPET HUS HOS HSB!

  17:30 - 21:00 Lantvärnsgatan 12 i Karlstad. Trivsel och föredrag på Lantvärnsgatan 12, torsdagen den 23 oktober. VÄLKOMMEN TILL OSS!

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

HSB driver bostadsfrågan framåt

Illustration Angela Svedberg

”Hur bygger vi vettiga bostäder till vettiga priser?”Den frågan sätter HSB fokus på fram till valet 14 september med regionala seminarier där du kan fråga politikerna hur de tänker lösa bostadskrisen.

Våra bloggar

I väntan på politik

Nu var det 2014 och allt står plötsligt stilla. Medan Stefan Löfven försöker hitta regeringskompisar och samarbetspartners letar branschmedierna uppslag till vad som kan tänkas hända med bostadspolitiken. Det är inte helt lätt. Inte mycket man kan säga just nu. … Läs hela inlägget

Frågor och svar om avskrivningar i bostadsrättsföreningar

Från och med 2014 ska fastigheter skrivas av med så kallad linjär avskrivning. Frågan har stor betydelse för bostadsrättsföreningar och boende i bostadsrätt.

Här är svar på de vanligaste frågorna om avskrivningsregler.

Medlemserbjudanden

Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig som Medlem förmånliga rabatter på produkter och tjänster relaterade till ditt boende.

Ta del av alla dina förmåner...

HSB bygger

NCC har fått i uppdrag av HSB att bygga 92 lägenheter på Finnbodavarvsområdet i Nacka. Ordervärdet uppgår till 275 miljoner kronor.

Ta del av artikeln

Jobb och karriär hos HSB

Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling.

Vill du vara med?

Sök din bostadsrättsförening

Felanmälan Mina sidor