Välkommen till HSB Göteborg (Välj ett annat område)

Hitta din drömbostad hos oss på HSB i höst Välkommen på nästa visning.

Information från ditt område

Hitta din egen HSB-förening. Se vilka lediga lägenheter, erbjudanden och aktiviteter som finns just där du vill bo.

Ange eller
...eller välj regionförening direkt
I Flatås planerar HSB cirka 70 lägenheter i brf Famnen.

I Flatås planerar HSB 70 lägenheter i brf Famnen. Här bor du nära centrum med bra kommunikationer och hela Änggårdsbergen och vackra Linné på promenadavstånd. Försäljning pågår!

Nu utvecklar vi nya bostäder vid Fräntorpsgatan. Med tanke på balkongernas sköna solläge har förenin

Nu utvecklar vi nya bostäder vid Fräntorpsgatan i östra Göteborg. Med tanke på balkongernas sköna solläge har föreningen fått namnet brf Västersol. Försäljningen startar inom kort.

HSB rf Boulevarden, ny fasadbild

HSB, bland andra, kommer att bygga nya bostadsrätter i Nya Hovås. Först ut är brf Boulevarden med ett läge nära natur, hav, kollektivtrafik och service. Försäljning pågår!

Nya Kvillebäcken växer upp och tar höjd för att bli Göteborgs trivsammaste bostadsområde. I brf Umbra byggs 68 ytsmarta bostadsrättslägenheter med smarta prislappar. Försäljning pågår.

I brf Verona i Kvillebäcken finns en inflyttningsklar lägenheter kvar om 4 rok.

I brf Verona i Kvillebäcken finns det nu endast en lägenhet kvar om 4 rok! Snabb inflyttning om du önskar.

I en vacker backe byggs tre 6-8 våningar höga punkthus, granne med Göteborgs största park, Hisingsparken. I brf Blåsippan blir det 74 bostadsrätter med yteffektiva planlösningar. Läget är högt, grönt och nära till city och natur. Försäljning pågår.

I brf Flatön bygger vi för radhusliv i lägenhet. Försäljning pågår.

I brf Flatön bygger vi för radhusliv i lägenhet. Försäljning pågår. Fåtal lägenheter finns kvar.

HSB-medlem, se hit! Få erbjudanden och förmåner direkt till din dator samtidigt som du gör en viktig insats för miljön. Det gynnar både ekonomin, miljön och våra möjligheter att kommunicera med varandra.

Nyheter

Boende i oäkta bostadsrättsföreningar riskerar höjda kostnader

Boende i oäkta bostadsrättsföreningar kan få högre boendekostnader i framtiden. Redan i år minskar det s.k. lättnadsbeloppet från den beskattningsbara bostadsförmånen på grund av de låga statslåneräntorna. 2016 försvinner lättnadsförmånen helt och hållet vilket kan öka avgifterna för de boende. Förändringarna berör de cirka 5000 lägenheter som uppskattas finnas i oäkta bostadsrättsföreningar i landet av totalt drygt 930 000 bostadsrätter.

Igår

Systembyte kan ge längre väntetider

Den 11 februari och cirka en vecka framåt byter HSB Göteborg medlems- och fastighetssystem. Du som kontaktar HSB Göteborg via telefon eller mejl under systemskiftet kommer att märka att väntetiderna är något längre än vanligt.

4 februari 2015

Göteborgs piggaste 90-åring ska firas ordentligt!

I år fyller HSB Göteborg 90 år och det kommer att märkas under året. Vi tycker nämligen att det finns all anledning att fira ett långt och händelserikt liv som byggare, utvecklare och förvaltare av bostäder!

2 februari 2015

Välkommen på visningar söndag den 25 januari!

Funderar du på att flytta? På söndag visar vi våra fina nyproduktionsprojekt brf Verona och brf Umbra i Kvillebäcken, brf Blåsippan i Tuve och brf Flatön i Västra Eriksberg.

8 januari 2015

Två heta säljstarter!

I mellandagarna har HSB Göteborg säljstartat inte mindre än två attraktiva bostadsprojekt: brf Boulevarden i nya Hovås och brf Famnen i Flatås.

7 januari 2015

Välkommen på visningar den 23 november!

På söndag visar vi våra fina nyproduktionsprojekt på Hisingen. Det är brf Verona, brf Umbra, brf Blåsippan och brf Flatön som du kan kika närmare på. Oavsett vilket HSB-projekt du väljer så får du ett tryggt boende med genomtänkta och hållbara valmöjligheter - från golv till tak. Ta chansen att hitta ditt drömboende redan i helgen!

19 november 2014

Öppettider i julhelgen 2014

Julen närmar sig och med den får många efterlängtad ledighet och tid med nära och kära. Här är HSB Göteborgs öppettider i storhelgen.

18 november 2014

Välkommen till Kvillejul och lägenhetsvisning den 29 november!

Lördagen den 29 november arrangeras Kvillejul mellan klockan 10.00 och 16.00 vid Kville Saluhall. På plats bjuds det bland annat på julmarknad, julsånger och granförsäljning. Mellan klockan 12.00 och 14.00 visar vi dessutom HSB brf Umbra och HSB brf Verona.

12 november 2014

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Bevaka nyheter via e-post

Lediga hyreslokaler

Här hittar du lediga kontor- och affärsverksamhetslokaler att hyra.

Våra bloggar

May the odds be ever in your favor

Följde ni Svenska Cupen i helgen? Landskrona förlorade stort mot AIK, trots att skåningarna hade hela två(!) stycken HSB-sköldar på bröstet. Själv nöjde jag mig med en enda när jag i söndags begav mig till Rösjö Ängar för sista gången. … Läs hela inlägget

Nytt nummer av HSB Uppdraget

Läs den digitala version här...

Blanketter HSB Göteborg

Här hittar du blanketter för autogiro, överlåtelse, köpeavtal samt gåvobrev.
Ladda ner dem här direkt från nätet

På väg mot ny adress?

Snabba och goda råd för dig som ska köpa och sälja bostad. Klicka här!

Lämna inget åt slumpen!

Läs mer om HSB Tryggt köp här!

Bostadens omätbara värden

Vill du beställa boken ”Bostadens omätbara värden”?  Klicka här:

Kvinna och flicka vid frukostbordet, man vid spisen. Foto: HSB arkiv

För oss medlemmar!

HSB BoKvar försäkring

Frågor och svar om avskrivningar i bostadsrättsföreningar

Från och med 2014 ska fastigheter skrivas av med så kallad linjär avskrivning. Frågan har stor betydelse för bostadsrättsföreningar och boende i bostadsrätt.

Här är svar på de vanligaste frågorna om avskrivningsregler.

Medlemserbjudanden

Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig som Medlem förmånliga rabatter på produkter och tjänster relaterade till ditt boende.

Ta del av alla dina förmåner...

HSB bygger

NCC har fått i uppdrag av HSB att bygga 92 lägenheter på Finnbodavarvsområdet i Nacka. Ordervärdet uppgår till 275 miljoner kronor.

Ta del av artikeln

Jobb och karriär hos HSB

Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling.

Vill du vara med?

Sök din bostadsrättsförening

Felanmälan Mina sidor