Välkommen till HSB Göteborg (Välj ett annat område)

Hitta din drömbostad hos oss på HSB i sommar. Välkommen till nästa visning.

Information från ditt område

Hitta din egen HSB-förening. Se vilka lediga lägenheter, erbjudanden och aktiviteter som finns just där du vill bo.

Ange eller
...eller välj regionförening direkt
I Flatås planerar HSB cirka 70 lägenheter i brf Famnen.

I Flatås planerar HSB cirka 70 lägenheter i brf Famnen. Här bor du nära centrum med bra kommunikationer och hela Änggårdsbergen och vackra Linné på promenadavstånd.

Nu utvecklar vi nya bostäder vid Fräntorpsgatan. Med tanke på balkongernas sköna solläge har förenin

Nu utvecklar vi nya bostäder vid Fräntorpsgatan i östra Göteborg. Med tanke på balkongernas sköna solläge har föreningen fått namnet brf Västersol.

HSB, bland andra, kommer att bygga nya bostadsrätter i Nya Hovås. Först ut är brf Boulevarden med ett läge nära natur, hav, kollektivtrafik och service.

Nya Kvillebäcken växer upp och tar höjd för att bli Göteborgs trivsammaste bostadsområde. I Brf Umbra planerar vi att bygga 68 ytsmarta bostadsrättslägenheter med smarta prislappar. Försäljning pågår.

I brf Verona i Kvillebäcken finns ett fåtal inflyttningsklara lägenheter kvar om 3 och 4 rok.

I brf Verona i Kvillebäcken finns ett fåtal inflyttningsklara lägenheter kvar om 3 och 4 rok. Försäljning pågår!

I en vacker backe placeras tre 6-8 våningar höga punkthus, granne med Göteborgs största park, Hisingsparken. Brf Blåsippan blir ett 70-tal bostadsrätter med yteffektiva planlösningar. Läget är högt, grönt och nära till city och natur. Försäljning pågår.

I brf Flatön bygger vi för radhusliv i lägenhet. Försäljning pågår.

I brf Flatön bygger vi för radhusliv i lägenhet. Försäljning pågår.

Nyheter

Spar pengar och miljö med smartare energianvändning

Större nytta för varje kilowatt – under Almedalsveckan arrangerade HSB flera seminarier med fokus på bostadsrättsföreningarnas ekonomi och miljöpåverkan.

4 juli 2014

Ny sida för att söka bostad på hsb.se

Den 2 juni lanserades en ny söksida för nyproducerade bostäder hos HSB. Under lanseringen kan det vara lite rörigt och vi tackar för ert tålamod! Klicka här för att komma till den nya söksidan.

4 juni 2014

Medlemsaktivitet: Fighting Spirit med Paolo Roberto

Följ med på Paolos resa från bråkig ungdom till en framgångsrik företagsledare. Han
föreläser inspirerande om attityder, motivation, inspiration och givetvis en gnutta träning.

28 maj 2014

Träffa HSB på Hammarkullekarnevalen!

Den 30 maj går startskottet för Hammarkullekarnevalen - en tre dagar lång folkfest med karnevalståg, musik, mat och marknad. Karnevalen, som startades redan 1974, växer stadigt och har numera uppemot 60 000 besökare.

27 maj 2014

Första Spadtaget för brf Blåsippan

Ett lyckat Första Spadtag i Tuve har gjorts denna soliga tisdag förmiddag. Förutom köpare, HSB-medarbetare och entreprenörer deltog även kommunfullmäktige Ulf Kamne (MP)  för att medverka i ceremonin.

30 april 2014

Välkommen på öppet hus om det "nya" bosparandet

På måndag den 5 maj kl. 12-19 håller vi öppet hus med anledning av nyheterna i HSBs bosparande. Välkommen till HSB-kontoret för att ställa frågor och ta en fika!

28 april 2014

Med framtiden i sikte

Det var mer sommar än vår i luften när HSB Göteborg höll stämma på Svenska Mässan i torsdags. Ordförande, Lena Carlberg inledde med att tala om HSBs energi och drivkraft.
– Det är vi alla tillsammans, medlemmar, styrelse och medarbetare som skapar det goda boendet. Att få tillfälle att träffas så här är oerhört viktigt för demokratin samtidigt som det är roligt att få ses. Speciellt glädjande är att vi är så många deltagare samlade här i år, sa Lena Carlberg, ordförande för HSB Göteborg styrelse.

25 april 2014

Strålande vårdag välkomnar brf Umbra

Ibland blir det precis sådär bra som man önskar sig. Just den känslan infann sig idag när det första spadtaget togs för HSBs andra projekt i Kvillebäcken, brf Umbra. Med ett fint och soligt läge mellan bäck och natur ska nu 68 lägenheter byggas.
- Det är härligt att få stå och fira det första spadtaget med alla er som köpt lägenhet här. Grattis och lycka till. Ni har fått ett av de allra bästa lägena i Kvillebäcken, säger Lars Göran Andersson, vd för HSB Göteborg.

16 april 2014

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Bevaka nyheter via e-post

Lediga hyreslokaler

Här hittar du lediga kontor- och affärsverksamhetslokaler att hyra.

Aktiviteter från Göteborg

  1. 30 Aug 2014

    HSB Cup i Boule

    10:00 - 17:00 Boulebanor vid Beryllgatan. 30 augusti är det dags för HSB Cup. Engagerade spelare från HSB Göteborgs alla hörn träffas årligen för att kröna en vinnare. Det kanske är din tur i år.

  2. 24 Sep 2014

    Fighting Spirit med Paolo Roberto

    18:00 - 20:30 SF Bergakungen, Göteborg. Följ med på Paolos resa från bråkig ungdom till en framgångsrik företagsledare. Han föreläser inspirerande om attityder, motivation, inspiration och givetvis en gnutta träning.

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Vad får du göra på balkongen?

Foto Emma Mattsson

Balkongen och uteplatsen kan användas till mycket. Men vad som är tillåtet. Grilla? Skaka sängkläder? Sola naken? Vi reder ut vad som gäller här.

Våra bloggar

Det goda företaget

Först skrev jag en lång text om detta. Sedan tänkte jag om och skrev en kort. För mycket görs krångligare än vad det behöver vara. Det är lätt att svepas med i den positiva stämning som råder i Almedalen. Dynamiken, … Läs hela inlägget

Blanketter HSB Göteborg

Här hittar du blanketter för autogiro, överlåtelse, köpeavtal samt gåvobrev.
Ladda ner dem här direkt från nätet

Bostadsbristens pris

Drygt 200 miljarder kronor kan bostadsbristen komma att kosta Storgöteborg om vi inte dubblar byggtakten. Här är rapporten.

På väg mot ny adress?

Snabba och goda råd för dig som ska köpa och sälja bostad. Klicka här!

Lämna inget åt slumpen!

Läs mer om HSB Tryggt köp här!

Bostadens omätbara värden

Vill du beställa boken ”Bostadens omätbara värden”?  Klicka här:

Kvinna och flicka vid frukostbordet, man vid spisen. Foto: HSB arkiv

För oss medlemmar!

HSB BoKvar försäkring

Medlemserbjudanden

Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig som Medlem förmånliga rabatter på produkter och tjänster relaterade till ditt boende.

Ta del av alla dina förmåner...

HSB bygger

HSB har köpt Hotell Oden på Karlbergsvägen 24 vid Odenplan i Stockholm. Bygglov är ordnat och de 145 hotellrummen ska nu renoveras om till 84 små lägenheter, varav de flesta blir ettor och tvåor på 20-40 kvadratmeter. Inflyttning sker redan 2015-2016.

Ta del av artikeln

Jobb och karriär hos HSB

Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling.

Vill du vara med?

Hemma i HSB

Här kan du läsa det senaste numret av Hemma i HSB, trevlig läsning!

Sök din bostadsrättsförening

Felanmälan Mina sidor