Välkommen till HSB Mitt (Välj ett annat område)

HSB Mitt erbjuder ett heltäckande utbud inom fastighetsförvaltning och boendeservice. Vi förvaltar över 200 bostadsrättsföreningar och ett stort antal offentliga och privata fastigheter. Dessutom säljer vi nyproducerade bostäder.

Information från ditt område

Hitta din egen HSB-förening. Se vilka lediga lägenheter, erbjudanden och aktiviteter som finns just där du vill bo.

Ange eller
...eller välj regionförening direkt
Välkommen till HSBs stora visningshelg 26-27 april.

Välkommen till HSBs stora visningshelg 26-27 april.

Utsikt från Björköby. Utsikt från Björköby.
Gullvivan Fasadskiss 1

Bilden är en illustration. Det innebär att det inte behöver finnas en direkt
överensstämmelse mellan bilden och den färdiga produkten.
 

Bilden är en illustration över Brf Solbacken. Det innebär att det inte behöver finnas en direkt överensstämmelse mellan bilden och den färdiga produkten.

Bilden är en illustration över Brf Solbacken. Det innebär att det inte behöver finnas en direkt överensstämmelse mellan bilden och den färdiga produkten.
 

Nyheter

Folkhemmets kök i ny utställning på Nordiska museet

Intresserad av folkhemmets historia och inredning med retrokänsla? Då är det läge att se fotoutställningen ”Folkhemmets rum: Köket” på Nordiska museet i Stockholm som är den andra delen i serien Folkhemmets rum, där vardagsrummet, köket, sovrummet och badrummet presenteras i fyra fotoutställningar. HSB-medlemmar har fri entré till museet.

Igår

Bo centralt på Stadsdel Norr

Nu är det möjligt att anmäla intresse en av till 42 lägenheter i HSB Brf Majoren. Bostadsrättsföreningen kommer att ligga i Stadsdel Norr, ett livfullt och attraktivt område i centrala Östersund.

24 februari 2014

HSB vill bygga attraktiva lägenheter i inre hamnen

HSB har lämnat in en ansökan om markanvisning till Sundsvalls kommun för att få rätt att köpa mark i inre hamnen när tiden är mogen.

19 december 2013

Flaggan är hissad på HSBs senaste nyförvärv, Försöket 2

HSB har köpt Rahmska huset, grannfastighet till Försöket 1 som HSB äger sedan tidigare. Detta innebär att hela kvarteret nu ägs av HSB Mitt. Ombyggnationen av Ritz hotells gamla lokaler till sju hyreslägenheter kommer att påbörjas vid årsskiftet. Dessa beräknas vara klara för inflyttning mellan hösten 2014 till våren 2015.

8 december 2013

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Bevaka nyheter via e-post

Våra bloggar

Hur ska styrelsen hantera en motion?

Så här års vet jag att det är många bostadsrättsföreningar som funderar över hur de ska hantera motioner som kommit in till föreningen. Vi märker också av att det är många frågor på vår telefonjour just kring hanteringen av motioner. … Läs hela inlägget

Jobb och karriär hos HSB

Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling.

Vill du vara med?

Nu gör HSB en ny satsning på Bårstaberget i Södertälje. Det planeras för 44 nya lägenheter i storlekarna 48 till 91 kvadratmeter. Tyngdpunkten ligger på lägenheter som är tre rum och kök.

Läs mer

Bosparar du via autogiro?

Bospar via autogiro kommer att upphöra efter den 27 juni. Vi rekommenderar att du istället lägger upp en återkommande överföring till HSB Bosparkonto i Swedbank.

Gör så här!

Felanmälan Mina sidor