Välkommen till HSB Mölndal (Välj ett annat område)

Vi finns i Mölndal med kontor på Torggatan. Vi bygger, förvaltar och arbetar aktivt för att skapa det goda boendet åt våra medlemmar. Verksamhetsområdet omfattar Mölndals stad, det vill säga Lindome, Kållered och Mölndal.

Information från ditt område

Hitta din egen HSB-förening. Se vilka lediga lägenheter, erbjudanden och aktiviteter som finns just där du vill bo.

Ange eller
...eller välj regionförening direkt

Nyheter

Spar pengar och miljö med smartare energianvändning

Större nytta för varje kilowatt – under Almedalsveckan arrangerade HSB flera seminarier med fokus på bostadsrättsföreningarnas ekonomi och miljöpåverkan.

4 juli 2014

Statliga subventioner till bosparande kan hjälpa unga till första bostaden

Är det dags att damma av spargrisen? Det tycker HSB som tillsammans med Riksbyggen, Villaägarna och Trä- och Möbelföretagen har lagt ett förslag om ett nytt statligt subventionerat bosparande för unga. Bosparande var också ämnet för HSBs och Bostadsrätternas seminarium ”Bör staten gynna sparandet och inte bara lånandet?” under Almedalsveckan.

4 juli 2014

Resan till Mars börjar i Göteborg

Vad har en resa till Mars att göra med HSBs byggande? Ganska mycket, visade det sig på ett av HSBs seminarier under Almedalsveckan då publiken fick en inblick i hur vi kan bo i framtiden.

3 juli 2014

Öppettider under sommaren

Vi har öppet som vanligt under sommaren.

18 juni 2014

HSB köper attraktiv mark i Mölndal

– Förvärvet stärker HSB Mölndals förutsättningar att fortsatt vara med och utveckla det goda boendet i Mölndals stad, där efterfrågan på bostäder är stor. Stallbacken har ett centralt och spännande läge i Mölndal med närhet till allt som ger livet kvalitet, säger David Blücher, vd på HSB Mölndal. Läs mer

19 december 2013

Vi byter mailadresser

Alla medarbetarer på HSB Mölndal har bytt mailadresser, adresserna slutar numera på @hsb.se istället för det gamla @molndal.hsb.se. Vi kommer att kunna ta emot e-post på de gamla adresserna fram till den 31 maj 2014.

19 december 2013

Våra föreningar arbetar för mindre klimatpåverkan

Nu har 47% av våra  40 bostadsrättsföreningar valt att skriva på klimatavtalet. Det är 19 föreningar och omfattar 1869 hushåll totalt.  Genom underskrifterna visar föreningarna att de anser att klimarbetet är en viktig del av det dagliga arbetet.

18 december 2012

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Bevaka nyheter via e-post

Nominera till uppdrag inom HSB Mölndal

Nu är det tid att nominera kandidater till olika uppdrag inom HSB Mölndal. HSB Mölndals årsmöte kommer att äga rum den 15 maj 2014. Läs mer

Årsstämma Bospargruppen

Den 26 mars kl 18 är det årsmöte för dig som inte bor i en bostadsrätt men är medlem i HSB Mölndal. Kallelse har skickats per post till medlemmarna under början av mars.

HSB Mölndals årsstämma 2014

Årsstämman går av stapeln den 15 maj 2014. Passa på att nominera kandidater till styrelsen och påverka genom att lämna motioner. Läs mer

Ramavtal med utvalda leverantörer

HSB Mölndal har tecknat ramavtal med lokala företag. Det gäller både tjänster och material och avser mindre uppdrag i fastigheten/lägenheten. Både bostadsrättsföreningar och enskilda HSB-medlemmar kan vända sig till företagen vid behov.

Har du önskemål om fler avtal eller frågor kring avtalen, kontakta oss på info.molndal@hsb.se

Aktiviteter från Mölndal

 1. 2 Sep 2014

  Introduktion i styrelseportalen och webb-ekonomi

  18:00 - 21:00 HSB Mölndal, Järnvägsgatan. Välkommen till en introduktion i hur styrelseportalen och webb-ekonomi fungerar.

 2. 17 Sep 2014

  Introduktion i styrelsearbetet

  18:00 - 21:00 HSB Mölndal, Järnvägsgatan. Välkommen till en introduktion i styrelsearbete som passar dig som är ny i styrelsen och vill få baskunskaper inför ditt nya uppdrag.

 3. 26 Sep 2014

  Brf konferens

  26 Sep - 27 Sep Göteborg. Årets bostadsrättskonferens hålls i Göteborg och ett tema blir fastighetsägarens ansvar.

 4. 13 Okt 2014

  Utbildning Ekonomi och Budget

  18:00 - 21:00 HSB Mölndal, Järnvägsgatan. Lär dig mer om hur ekonomi och budget fungerar i bostadsrättsföreningen.

 5. 15 Okt 2014

  Utbildning Drift och Underhåll

  18:00 - 21:00 HSB Mölndal, Järnvägsgatan. Lär dig om de tekniska delarna i bostadsrättsföreningen, vi erbjuder en utbildning i drift och underhåll.

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Vad får du göra på balkongen?

Foto Emma Mattsson

Balkongen och uteplatsen kan användas till mycket. Men vad som är tillåtet. Grilla? Skaka sängkläder? Sola naken? Vi reder ut vad som gäller här.

Våra bloggar

Det goda företaget

Först skrev jag en lång text om detta. Sedan tänkte jag om och skrev en kort. För mycket görs krångligare än vad det behöver vara. Det är lätt att svepas med i den positiva stämning som råder i Almedalen. Dynamiken, … Läs hela inlägget

Felanmälan

Här kan du felanmäla via webben

Medlemserbjudanden

Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig som Medlem förmånliga rabatter på produkter och tjänster relaterade till ditt boende.

Ta del av alla dina förmåner...

HSB bygger

HSB har köpt Hotell Oden på Karlbergsvägen 24 vid Odenplan i Stockholm. Bygglov är ordnat och de 145 hotellrummen ska nu renoveras om till 84 små lägenheter, varav de flesta blir ettor och tvåor på 20-40 kvadratmeter. Inflyttning sker redan 2015-2016.

Ta del av artikeln

Jobb och karriär hos HSB

Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling.

Vill du vara med?

Hemma i HSB

Här kan du läsa det senaste numret av Hemma i HSB, trevlig läsning!

Sök din bostadsrättsförening

Felanmälan Mina sidor