Välkommen till HSB Norr (Välj ett annat område)

HSB Norr är den nordligaste av 31 regionala HSB-föreningar och verkar med åtta lokalkontor i Norrbotten och norra Västerbotten. Vi ägs av drygt 21 800 medlemmar som alla har förtur till drygt tretusen hyresrätter och våra nybyggda bostadsrätter.

Välkommen!

Information från ditt område

Hitta din egen HSB-förening. Se vilka lediga lägenheter, erbjudanden och aktiviteter som finns just där du vill bo.

Ange eller
...eller välj regionförening direkt

Brf Trädgården står snart i full blom. Just nu pågår fördelningen av de 41 lägenheterna till HSBs bosparare och medlemmar.

BRF STADION, LULSUNDSBERGET - SLUTSÅLD

Kvarteret Lunden. Nu pågår försäljningen av 8 stadsvillor i modern funkisstil. Villorna är vackert belägna vid älven på Ingridshemsområdet i Gammelstad.

HSB planerar att bygga ca 60 bostadsrätter i kvarteret Aldebaran i centrala Skellefteå. Här bor du med närhet till allt som hör citylivet till.

HSBs idéskisser på 9 radhus vid korsningen Jägaregatan och Lämmelvägen i Kiruna planeras som äganderätter, sk egna hem.

I Laestadiusparkens andra etapp, mitt i centrala Gällivare, planeras 44 lägenheter med nära till allt!

I dagsläget finns idéskisser på två huskroppar med fyra våningar och ca 50 lägenheter i Ahos park, Kiruna.

I ett trivsamt och lugnt läge vid Skurholmsfjärden på Malmudden i Luleå planeras 38 lägenheter byggas med start 2013.

I korsningen Bockholmsvägen och Brogatan planerar HSB för två hus med ca 51 lägenheter. Här bor du granne med älven och har centrum runt hörnet.

Nu sätter vi Luleå på kartan som sjöstad! Ca 500 nya bostäder planeras.

Nu sätter vi Luleå på kartan som sjöstad! Ca 500 nya bostäder planeras.

Nyheter

Spar pengar och miljö med smartare energianvändning

Större nytta för varje kilowatt – under Almedalsveckan arrangerade HSB flera seminarier med fokus på bostadsrättsföreningarnas ekonomi och miljöpåverkan.

4 juli 2014

Statliga subventioner till bosparande kan hjälpa unga till första bostaden

Är det dags att damma av spargrisen? Det tycker HSB som tillsammans med Riksbyggen, Villaägarna och Trä- och Möbelföretagen har lagt ett förslag om ett nytt statligt subventionerat bosparande för unga. Bosparande var också ämnet för HSBs och Bostadsrätternas seminarium ”Bör staten gynna sparandet och inte bara lånandet?” under Almedalsveckan.

4 juli 2014

Resan till Mars börjar i Göteborg

Vad har en resa till Mars att göra med HSBs byggande? Ganska mycket, visade det sig på ett av HSBs seminarier under Almedalsveckan då publiken fick en inblick i hur vi kan bo i framtiden.

3 juli 2014

Långsiktig hållbarhet viktigare än kortsiktiga vinster i kooperativa företag

Att arbeta med hållbarhetsfrågor är i dag en självklarhet i många svenska företag. Det framkom vid en paneldebatt i Almedalen där företrädare för kooperativa företag frågades ut om sitt engagemang.

3 juli 2014

Tävla om biljetter till Allsång på Hägnan!

Vill du besöka Allsång på Hägnan med bland annat den färgstarke sångaren Roger Pontare och Norrbottens Stolthet Raj-Raj Band? Då borde du vara med i vår tävling där fem vinnare får 2 biljetter var.

24 juni 2014

Rabatterat sommarnöje

HSB Norr erbjuder sina medlemmar fina rabatter på sommarnöjen runt om i regionen. Besök härliga anläggningar som Pite Havsbad och First Camp.

2 juni 2014

HSB Norr starkt kritiska till nytt regelverk

Bokföringsnämnden (BFN) beslöt igår att det inte längre är tillåtet att tillämpa redovisningsprinciper med progressiv avskrivning. Progressiv avskrivning innebär att man tillämpar en lägre avskrivning inledningsvis som senare trappas upp. Reglerna gäller både blivande och befintliga bostadsrättsföreningar och ska tillämpas i årsredovisningar fr o m 2014.

29 april 2014

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Bevaka nyheter via e-post

Billig el till HSB-medlemmar

Som medlem i HSB Norr omfattas du av både rikstäckande och lokala avtal som vi med vår tyngd förhandlar fram för alla HSB-medlemmar. De lokala avtalen tecknar vi för ca 18 300 medlemmars räkning och de rikstäckande berör ca en halv miljon medlemmar.

Aktiviteter från Norr

  1. 20 Jun 2014

    Sommarnöjen, Pite Havsbad

    20 Jun 00:00 - 17 Aug 23:59 Piteå. HSB Norr erbjuder sina medlemmar fina rabatter på sommarnöjen runt om i regionen.

  2. 22 Jun 2014

    Sommarnöjen, First Camp

    22 Jun 00:00 - 14 Sep 00:00 Luleå. HSB Norr erbjuder sina medlemmar fina rabatter på sommarnöjen runt om i regionen.

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Vad får du göra på balkongen?

Foto Emma Mattsson

Balkongen och uteplatsen kan användas till mycket. Men vad som är tillåtet. Grilla? Skaka sängkläder? Sola naken? Vi reder ut vad som gäller här.

Våra bloggar

Det goda företaget

Först skrev jag en lång text om detta. Sedan tänkte jag om och skrev en kort. För mycket görs krångligare än vad det behöver vara. Det är lätt att svepas med i den positiva stämning som råder i Almedalen. Dynamiken, … Läs hela inlägget

Medlemserbjudanden

Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig som Medlem förmånliga rabatter på produkter och tjänster relaterade till ditt boende.

Ta del av alla dina förmåner...

HSB bygger

HSB har köpt Hotell Oden på Karlbergsvägen 24 vid Odenplan i Stockholm. Bygglov är ordnat och de 145 hotellrummen ska nu renoveras om till 84 små lägenheter, varav de flesta blir ettor och tvåor på 20-40 kvadratmeter. Inflyttning sker redan 2015-2016.

Ta del av artikeln

Jobb och karriär hos HSB

Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling.

Vill du vara med?

Hemma i HSB

Här kan du läsa det senaste numret av Hemma i HSB, trevlig läsning!

Sök din bostadsrättsförening

Felanmälan Mina sidor