Välkommen till HSB Nordvästra Götaland! (Välj ett annat område)

Hos oss kan du hitta ditt nästa boende bland våra bostadsrättslägenheter och hyreslägenheter.
Vi tycker att det är viktigt att människor trivs i och omkring våra hus. Vi tror att ingen kan vara bättre på att ta hand om ett bostadsområde - än du som bor där och trivs där!

Vi erbjuder ett komplett tjänsteutbud för fastighetsförvaltning.
Vår styrka är vår kompetens, vår höga service och vår höga standard. Bland våra kunder finns allt från HSB Bostadsrättsföreningar till privata fastighetsägare. Vitt skilda behov ställer krav på att vi levererar prisvärda tjänster till varje enskild förfrågan.
Välkommen du också till HSB - där möjligheterna bor!

Information från ditt område

Hitta din egen HSB-förening. Se vilka lediga lägenheter, erbjudanden och aktiviteter som finns just där du vill bo.

Ange eller
...eller välj regionförening direkt
Den 8-9 november visar vi våra nybyggda bostäder runt om i landet. Kom och titta på bostadsrätter, radhus och tomtmark där vi ska bygga. För bokning av visning kontakta; Claes Malmros 0521-265927 eller 070-2484815
Vill du också gå före i kön? Bli medlem hos HSB!

Radhus i brf Repslagaren i centrala Vänersborg är nu ute till försäljning!

Inflyttningsklara lägenheter i fyrfamiljshus, brf Baneret  Lilla Edet. Försäljning pågår!

Brf Baneret i Lilla Edet - 20 lägenheter i fyrfamiljshus, centralt med Göta älv och gästhamn några stenkast bort.

I kvarteret Zebran i Trollhättan planeras det för bebyggelse med cirka 200 lägenheter. Etapp 1 komme

I kvarteret Zebran i Trollhättan planeras det för bebyggelse med ca 200 lägenheter. Etapp 1 kommer att innefatta cirka 40-50 lägenheter. Bosparande medlemmar har förtur!

HSB Nordvästra Götaland har nyproduktion med lediga lägenheter i brf Baneret, Lilla Edet, samt kommande projekt Repslagaren i Vänersborg och kvarteret Zebran i Trollhättan. Vi erbjuder även hyreslägenheter på de flesta orter i regionen. Sök din nya bostad under Sök bostad!

Nyheter

HSB i debattartikel: Svenska folket tror inte att regeringen kan lösa bostadsbristen

Den nytillträdde bostads- och stadsutvecklingsministern Mehmet Kaplan, MP, börjar i uppförsbacke – bostadsbristen kostar samhället miljarder varje år i utebliven tillväxt och tilltron till regeringens förmåga att lösa problemet är låg. Det konstaterar HSBs ordförande Anders Lago i en debattartikel i Expressen i dag.

Igår

Sökes

 HSB Nordvästra Götaland söker familjer och personer som bor i HSB bostadsrättsförening och som stämmer in på någon av följande beskrivningar:

Igår

Skriv en motion till föreningsstämman

En motion är ett förslag till t ex en förbättring eller förändring av något och som innehåller en kort motivering. Motioner kan inlämnas av enskild medlem eller en bostadsrättsförening. Motionen ska vara inlämnad senast den 1 februari 2015 för att kunna behandlas på föreningsstämman i maj månad.

Igår

Nomineringar önskas till HSB Nordvästra Götalands styrelse och valberedning

Till HSB Nordvästra Götalands årsstämma 2015 kan du som HSB-medlem nominera personer till styrelsen och till valberedningen.

Igår

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Bevaka nyheter via e-post

Hemma i HSB

Här kan du läsa det senaste numret av Hemma i HSB, trevlig läsning!

Våra bloggar

Mehmet Kaplan och bostadspolitiken

Under Bostadsmötet i Uppsala (bostadsforskningsarena) denna vecka diskuterades det flitigt under kafferasterna vem som skulle bli ny bostadsminister. Ingen hade något hett tips. Och ingen nämnde Mehmet Kaplan. Inte så konstigt, kanske. För det var litet oväntat att Mehmet Kaplan … Läs hela inlägget

Frågor och svar om avskrivningar i bostadsrättsföreningar

Från och med 2014 ska fastigheter skrivas av med så kallad linjär avskrivning. Frågan har stor betydelse för bostadsrättsföreningar och boende i bostadsrätt.

Här är svar på de vanligaste frågorna om avskrivningsregler.

Medlemserbjudanden

Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig som Medlem förmånliga rabatter på produkter och tjänster relaterade till ditt boende.

Ta del av alla dina förmåner...

HSB bygger

NCC har fått i uppdrag av HSB att bygga 92 lägenheter på Finnbodavarvsområdet i Nacka. Ordervärdet uppgår till 275 miljoner kronor.

Ta del av artikeln

Jobb och karriär hos HSB

Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling.

Vill du vara med?

Sök din bostadsrättsförening

Felanmälan Mina sidor