Välkommen till HSB Nordvästra Götaland! (Välj ett annat område)

HSB har ett komplett tjänsteutbud för fastighetsförvaltning. Dessutom rätt kompetens, bra service och säker leverans. Bland våra drygt 300 kunder finns allt från medlemsföreningar till privata fastighetsägare. Vitt skilda behov ställer krav på att vi levererar prisvärda tjänster till varje enskild förfrågan. Välkommen du också!

Information från ditt område

Hitta din egen HSB-förening. Se vilka lediga lägenheter, erbjudanden och aktiviteter som finns just där du vill bo.

Ange eller
...eller välj regionförening direkt
I kvarteret Zebran i Trollhättan planeras det för bebyggelse med cirka 200 lägenheter. Etapp 1 komme

I kvarteret Zebran i Trollhättan planeras det för bebyggelse med ca 200 lägenheter. Etapp 1 kommer att innefatta cirka 40-50 lägenheter. Bosparande medlemmar har förtur!

Inflyttningsklara lägenheter i fyrfamiljshus, brf Baneret  Lilla Edet. Försäljning pågår!

Brf Baneret i Lilla Edet - 20 lägenheter i fyrfamiljshus, centralt med Göta älv och gästhamn några stenkast bort.

Brf Repslagaren i Vänersborg - 28 radhus i bostadsrättsform. Bosparande medlemmar har förtur!

Brf Repslagaren i Vänersborg - 28 radhus i bostadsrättsform. Bosparande medlemmar har förtur!

HSB Nordvästra Götaland har nyproduktion med lediga lägenheter i brf Baneret, Lilla Edet, samt kommande projekt Repslagaren i Vänersborg och kvarteret Zebran i Trollhättan. Vi erbjuder även hyreslägenheter på de flesta orter i regionen. Sök din nya bostad under Sök bostad!

Nyheter

Spar pengar och miljö med smartare energianvändning

Större nytta för varje kilowatt – under Almedalsveckan arrangerade HSB flera seminarier med fokus på bostadsrättsföreningarnas ekonomi och miljöpåverkan.

4 juli 2014

Ledig tjänst; energi- och vvs-konsult (Trollhättan ev. Vänersborg)

I rollen som energi- och vvs-konsult ingår ansvar för utredning, projektering, upphandling och genomförande av energi- och vvs-projekt åt våra kunder. Du arbetar rådgivande och är deras stöd i tekniska frågor – från planeringsskede fram till besiktning och under garantitiden. Då vi är i en uppbyggnadsfas av energioptimering kommer du att bli en av våra energiexperter och ska sälja in tjänster för energioptimering åt våra kunder. Våra kunder är främst bostadsrättsföreningar kopplade till HSB men även externa fastighetsägare. Dina uppdrag åt våra kunder borgar för trygghet och bra ekonomi i projekten samt långsiktigt sunt fastighetsägande.

25 juni 2014

Ledig tjänst; byggkonsult (Skövde)


I rollen som byggkonsult ingår ansvar för utredning, projektering, upphandling och genomförande av byggprojekt åt våra kunder. Du arbetar rådgivande och är deras stöd i byggtekniska frågor – från planeringsskede fram till besiktning och under garantitiden. Våra kunder är främst bostadsrättsföreningar kopplade till HSB men även externa fastighetsägare. Dina uppdrag åt våra kunder borgar för trygghet och bra ekonomi i projekten samt långsiktigt sunt fastighetsägande.

25 juni 2014

Semesterstängt i sommar

Följande veckor har våra kontor semesterstängt i sommar. Resterande veckor råder vanliga öppettider. Felanmälan har öppet som vanligt hela sommaren.

18 juni 2014

HSB-kontoren stängda 19-20/6

Torsdag och fredag 19-20/6 har våra kontor stängt.

Glad midsommar!

11 juni 2014

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Bevaka nyheter via e-post

Vad får du göra på balkongen?

Foto Emma Mattsson

Balkongen och uteplatsen kan användas till mycket. Men vad som är tillåtet. Grilla? Skaka sängkläder? Sola naken? Vi reder ut vad som gäller här.

Våra bloggar

Det goda företaget

Först skrev jag en lång text om detta. Sedan tänkte jag om och skrev en kort. För mycket görs krångligare än vad det behöver vara. Det är lätt att svepas med i den positiva stämning som råder i Almedalen. Dynamiken, … Läs hela inlägget

Medlemserbjudanden

Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig som Medlem förmånliga rabatter på produkter och tjänster relaterade till ditt boende.

Ta del av alla dina förmåner...

HSB bygger

HSB har köpt Hotell Oden på Karlbergsvägen 24 vid Odenplan i Stockholm. Bygglov är ordnat och de 145 hotellrummen ska nu renoveras om till 84 små lägenheter, varav de flesta blir ettor och tvåor på 20-40 kvadratmeter. Inflyttning sker redan 2015-2016.

Ta del av artikeln

Jobb och karriär hos HSB

Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling.

Vill du vara med?

Hemma i HSB

Här kan du läsa det senaste numret av Hemma i HSB, trevlig läsning!

Sök din bostadsrättsförening

Felanmälan Mina sidor