Välkommen till HSB Skåne (Välj ett annat område)

HSB Skåne erbjuder både fastighetsförvaltning, hyresrätter och nyproducerade bostadsrätter. Vi finns i 17 kommuner med marknadsområdeskontor i; Lund, Eslöv, Hässleholm, Kristianstad och Ystad.

Information från ditt område

Hitta din egen HSB-förening. Se vilka lediga lägenheter, erbjudanden och aktiviteter som finns just där du vill bo.

Ange eller
...eller välj regionförening direkt
Boka visning till våra inflyttningsklara lägenheter i brf Farinet 2 eller boka dig/anmäl intresse till våra parhus i S:t Larsparken i projekt Hunnerup. Boka visning till våra inflyttningsklara lägenheter i brf Farinet 2 eller boka dig/anmäl intresse till våra parhus i S:t Larsparken i projekt Hunnerup.

Nyheter

HSB Bospar – premiär i maj för bättre villkor och smidigare hantering

Möjlighet till fler bosparpoäng, smidigare hantering av bosparandet på nätet och möjlighet att spara i etiska fonder – det är några nyheter i HSBs bosparande från och med maj månad.

Igår

Hitta ny bostad i helgen!

Granne med Öresund, med gångavstånd till Norrköpings centrum, centralt i Borlänge eller kanske eller kanske med svindlande utsikt över Luleå? Under HSBs stora visningshelg 26–27 april finns alla möjligheter att förverkliga ditt drömboende.

22 april 2014

Underlag inför HSB Skånes föreningsstämma 2014

Nu har hela underlaget inför HSB Skånes föreningsstämma publicerats här på vår hemsida. Till detta material hör också Årsredovisningen 2013 som även den går att ladda ner under denna länk.

17 april 2014

Hiss ur drift på Driftsmästaren, Ystad

Under måndagen (14 april) rapporterades hissen ur drift på hyresfastigheten Driftsmästaren i Ystad. Felet åtgärdas under torsdagen (17 april) och hissen beräknas vara i drift samma dag.

14 april 2014

Dags att anmäla sig till sommarens Mogenkollo

Får det lov att vara en picknick i det gröna, kanske en kaffe på verandan i solen? Häst och vagn på eftermiddagen och bubbelpool innan middagen? Nu har det åter blivit dags att anmäla sig till HSB Skånes slottsweekend på Bäckaskog slott – en helg för dig som är lite äldre. Idag går inbjudningarna ut till årets Mogenkollo på Bäckaskog slott!

8 april 2014

Hiss åter i drift på Blidvädersvägen 4J

Hissen på Blidvädersvägen 4J i Lund är nu åter tagen i bruk. HSB Skåne vill tacka alla hyresgäster på Blidvädersvägen 4J för er förståelse för den uppkomna situationen och för ert stora tålamod som ni visat under den här tiden! Läs mer...

4 april 2014

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Bevaka nyheter via e-post

Aktiviteter från Skåne

 1. 8 Maj 2014

  HSB Skånes föreningsstämma

  18:00 - 20:00 Visningsstudion, Gnejsvägen 15 i Lund. Välkommen till årets föreningsstämma för HSB Skåne!

 2. 23 Maj 2014

  Vårfika för dig som är lite äldre

  14:00 - 16:00 Gnejsvägen 15, Gastelyckan i Lund (Visningsstudion). Kaffe med dopp blir en återkommande träff för dig som är lite äldre och vill knyta nya bekantskaper och njuta av god fika samtidigt. Hjärtligt välkommen hem till oss på HSB Skåne för en trevlig eftermiddag med fika innehållande sju sorters kakor och enklare underhållning. En mysig start på helgen!

 3. 10 Okt 2014

  Ystadkonferensen - för styrelseledamöter

  10 Okt 09:00 - 11 Okt 13:00 Ystad Saltsjöbad. Vår årligen återkommande konferens på Ystad Saltsjöbad för styrelseledamöter i våra bostadsrättsföreningar. Programmet för konferensen är ännu inte klart, men det går bra att föranmäla sitt deltagande redan nu.

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Ibland blir det precis sådär bra som man önskar sig. Just den känslan infann sig idag när det första spadtaget togs för HSBs andra projekt i Kvillebäcken, brf Umbra.
Ta del av artikeln på mynewsdesk

Våra bloggar

Hur ska styrelsen hantera en motion?

Så här års vet jag att det är många bostadsrättsföreningar som funderar över hur de ska hantera motioner som kommit in till föreningen. Vi märker också av att det är många frågor på vår telefonjour just kring hanteringen av motioner. … Läs hela inlägget

Öppettider på våra kontor

Eslöv, Ystad, Kristianstad och Hässleholm:
Mån-fre 10.00-16.00
Lunchstängt: 11.30-12.30
Gastelyckan, Lund:
Mån-fre 08.00-16.00
Bobutiken, Lund:
Mån-fre 10.00-16.00

Vill du ta del av nyheter från HSB Skåne?

Skicka din e-postadress till moa.mitchell(at)skane.hsb.se

Jobb och karriär hos HSB

Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling.

Vill du vara med?

Felanmälan Mina sidor