Välkommen till HSB Södertälje! (Välj ett annat område)

Information från ditt område

Hitta din egen HSB-förening. Se vilka lediga lägenheter, erbjudanden och aktiviteter som finns just där du vill bo.

Ange eller
...eller välj regionförening direkt
Vill du också bo här? Nu byggs HSB brf Skogsgläntan, som erbjuder välplanerade och bekväma bostäder med gångavstånd till Södertälje centrum. Välj själv om du vill ha kvällssol eller förmiddagssol, anmäl ditt intresse redan idag.

Nyheter

Utveckla styrelsens kompetens - gå en kurs i höst

Nu är kurskatalogen för 2014-2015  här. HSB Södertälje erbjuder kurser i alltifrån underhållsarbete till bostadsjuridik och introduktionskurser för nya styrelseledamöter. Passa på att se över vilken kompetens ni skulle vinna på att utveckla! 
Läs mer om kurserna och anmäl er här.

7 juli 2014

Spar pengar och miljö med smartare energianvändning

Större nytta för varje kilowatt – under Almedalsveckan arrangerade HSB flera seminarier med fokus på bostadsrättsföreningarnas ekonomi och miljöpåverkan.

4 juli 2014

Hela styrelsen omvald vid HSB Södertäljes föreningsstämma

HSB Södertälje genomförde ordinarie föreningsstämma den 2 juni 2014. På stämman var det 37 röstberättigade medlemmar på plats. Bo Tjörnå, vd, berättade att de viktigaste händelserna under 2013 varit: ett aktivt arbete med lönsamheten, att kompetensutveckla inom organisationen samt ett givande samarbete med andra regionföreningar.

11 juni 2014

Många minglade på nätverksträff för styrelsekvinnor

Årets upplaga av Södertäljes kvinnliga nätverksträff var välbesökt. Ett 60-tal kvinnor möttes upp på Quality Hotel Park under måndagkvällen den 11 november efter att HSB Södertälje bjudit in.

12 november 2013

HSB Ramavtal

HSB Södertälje har tecknat ramavtal med ett antal leverantörer. Leverantörerna är utvärderade av oss på HSB och kan användas av både bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

10 september 2013

Ida vann en månadshyra på Brunnsängsdagen

HSBs monter var populär bland de hyresgäster som ville veta mer om fördelarna med ett medlemskap och tävla om en gratis månadshyra under lördagens Brunnsängsdag. Ida kammade hem förstapriset med flest rätt och många bra idéer på hur boendet i området kan förbättras.

27 augusti 2013

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Bevaka nyheter via e-post

Hyreslägenheter i Södertälje

HSB Södertälje har drygt 540 hyreslägenheter i Södertälje. Här hittar du mer information om att hyra lägenhet hos oss.

Felanmälan

Gör din felanmälan snabbt och enkelt här.

Vad får du göra på balkongen?

Foto Emma Mattsson

Balkongen och uteplatsen kan användas till mycket. Men vad som är tillåtet. Grilla? Skaka sängkläder? Sola naken? Vi reder ut vad som gäller här.

Våra bloggar

Det goda företaget

Först skrev jag en lång text om detta. Sedan tänkte jag om och skrev en kort. För mycket görs krångligare än vad det behöver vara. Det är lätt att svepas med i den positiva stämning som råder i Almedalen. Dynamiken, … Läs hela inlägget

Login till WebbHero för brf-styrelser
Login till HSB Webb för brf med egen hemsida
Login till HSB-mallar för brf:er
Login till brf-info för banker och mäklare
Hyresgästsidan för dig som bor i en HSB-hyresrätt
Login till Underhållsplan Online för brf-styrelser

Medlemserbjudanden

Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig som Medlem förmånliga rabatter på produkter och tjänster relaterade till ditt boende.

Ta del av alla dina förmåner...

HSB bygger

HSB har köpt Hotell Oden på Karlbergsvägen 24 vid Odenplan i Stockholm. Bygglov är ordnat och de 145 hotellrummen ska nu renoveras om till 84 små lägenheter, varav de flesta blir ettor och tvåor på 20-40 kvadratmeter. Inflyttning sker redan 2015-2016.

Ta del av artikeln

Jobb och karriär hos HSB

Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling.

Vill du vara med?

Hemma i HSB

Här kan du läsa det senaste numret av Hemma i HSB, trevlig läsning!

Sök din bostadsrättsförening

Felanmälan Mina sidor