Välkommen till HSB Södertälje! (Välj ett annat område)

Information från ditt område

Hitta din egen HSB-förening. Se vilka lediga lägenheter, erbjudanden och aktiviteter som finns just där du vill bo.

Ange eller
...eller välj regionförening direkt
Välkommen till HSBs stora visningshelg 26-27 april.

Välkommen till HSBs stora visningshelg 26-27 april.

HSB brf Skogsgläntan kommer erbjuda välplanerade, bekymmersfria bostäder med gångavstånd till centrum. Tomten ligger i utkanten av ett trivsamt bostadsområde och omgärdas av en susande tallskog. De övre våningarna får utsikt över takåsarna. Anmäl ditt intresse redan idag!

Nyheter

Folkhemmets kök i ny utställning på Nordiska museet

Intresserad av folkhemmets historia och inredning med retrokänsla? Då är det läge att se fotoutställningen ”Folkhemmets rum: Köket” på Nordiska museet i Stockholm som är den andra delen i serien Folkhemmets rum, där vardagsrummet, köket, sovrummet och badrummet presenteras i fyra fotoutställningar. HSB-medlemmar har fri entré till museet.

Idag

Välkommen på bosparstämma den 7 april 2014

Den 7 april kl 18.00 håller HSB Södertälje bosparstämma för alla bosparare. Stämman hålls i HSB Södertäljes lokaler på Järnagatan 6 och före mötet serveras enklare förtäring. Kom och få en förhandstitt på nyheter inom bosparandet samt mer information om nya HSB brf Skogsgläntan.

Anmäl dig till gun.bodbacka@hsb.se

1 april 2014

HSB Södertälje söker projektledare inom bygg

I rollen som projektledare sköter du självständigt dina projekt och jobbar med varierade frågor. Du kommer driva, samordna och ta helhetsansvar för större byggprojekt – från projekteringsstadiet till förvaltningsskedet. Projekten som fortlöper kommer främst beröra rotsidan och är exempelvis stambyten, renovering av fasader, balkonger och olika VVS-projekt. Din uppgift blir också att agera länk mellan entreprenörerna och bostadsrättsföreningarnas styrelser vilket ställer krav på dina tidigare erfarenheter inom byggsektorn.

27 mars 2014

Många minglade på nätverksträff för styrelsekvinnor

Årets upplaga av Södertäljes kvinnliga nätverksträff var välbesökt. Ett 60-tal kvinnor möttes upp på Quality Hotel Park under måndagkvällen den 11 november efter att HSB Södertälje bjudit in.

12 november 2013

Ida vann en månadshyra på Brunnsängsdagen

HSBs monter var populär bland de hyresgäster som ville veta mer om fördelarna med ett medlemskap och tävla om en gratis månadshyra under lördagens Brunnsängsdag. Ida kammade hem förstapriset med flest rätt och många bra idéer på hur boendet i området kan förbättras.

27 augusti 2013

Samrådsmöte om lekplatser i Brunnsäng

Engagerade boende samlades i lokalen på Okstigen i Brunnsäng den 24 och 25 juni för att vara med och forma framtida lek- och uteplatser. Barnen fick välja mellan många olika lekställningar och lät fantasin flöda i egna teckningsförslag.

26 juni 2013

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Bevaka nyheter via e-post

Hyreslägenheter i Södertälje

HSB Södertälje har drygt 540 hyreslägenheter i Södertälje. Här hittar du mer information om att hyra lägenhet hos oss.

Felanmälan

Gör din felanmälan snabbt och enkelt här.

Login till WebbHero för brf-styrelser
Login till HSB Webb för brf med egen hemsida
Login till HSB-mallar för brf:er
Login till brf-info för banker och mäklare
Hyresgästsidan för dig som bor i en HSB-hyresrätt
Login till Underhållsplan Online för brf-styrelser

Våra bloggar

Hur ska styrelsen hantera en motion?

Så här års vet jag att det är många bostadsrättsföreningar som funderar över hur de ska hantera motioner som kommit in till föreningen. Vi märker också av att det är många frågor på vår telefonjour just kring hanteringen av motioner. … Läs hela inlägget

Jobb och karriär hos HSB

Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling.

Vill du vara med?

Nu gör HSB en ny satsning på Bårstaberget i Södertälje. Det planeras för 44 nya lägenheter i storlekarna 48 till 91 kvadratmeter. Tyngdpunkten ligger på lägenheter som är tre rum och kök.

Läs mer

Bosparar du via autogiro?

Bospar via autogiro kommer att upphöra efter den 27 juni. Vi rekommenderar att du istället lägger upp en återkommande överföring till HSB Bosparkonto i Swedbank.

Gör så här!

Felanmälan Mina sidor