Välkommen till HSB Södertälje! (Välj ett annat område)

Information från ditt område

Hitta din egen HSB-förening. Se vilka lediga lägenheter, erbjudanden och aktiviteter som finns just där du vill bo.

Ange eller
...eller välj regionförening direkt

HSB Södertälje har lediga hyreslägenheter. Klicka på bilden för att skicka in din ansökan om en ny lägenhet.

Vill du också bo här? Nu byggs HSB brf Skogsgläntan, som erbjuder välplanerade och bekväma bostäder med gångavstånd till Södertälje centrum. Välj själv om du vill ha kvällssol eller förmiddagssol, anmäl ditt intresse redan idag.

Nyheter

HSB Omsorg – en förebild för framtidens vård och omsorg

Företag inom vård och omsorg som maximerar vinsterna på brukarnas bekostnad har varit en brännande valfråga. Alternativen finns redan i dag – idéburna vårdföretag med en inbyggd moralisk kompass. HSB Omsorg är ett av dem och framhålls i en debattartikel i DN som en förebild när en blivande regering ska utveckla vård och omsorg.

12 september 2014

Liisa Päivärinta vann en månadshyra på Brunnsängsdagen

Brunnsängsdagen bjöd på sol, tävlingar och vinster. Liisa Päivärinta, som bott i Brunnsäng i 40 år och tycker att HSB arbetat med att förbättra området, blev vinnaren av en månadshyra. En sjuårig tjej som önskade sig belysning på gångvägar blev den lyckliga vinnaren av en surfplatta.

2 september 2014

Utveckla styrelsens kompetens - gå en kurs i höst

Nu är kurskatalogen för 2014-2015  här. HSB Södertälje erbjuder kurser i alltifrån underhållsarbete till bostadsjuridik och introduktionskurser för nya styrelseledamöter. Passa på att se över vilken kompetens ni skulle vinna på att utveckla! 
Läs mer om kurserna och anmäl er här.

7 juli 2014

Hela styrelsen omvald vid HSB Södertäljes föreningsstämma

HSB Södertälje genomförde ordinarie föreningsstämma den 2 juni 2014. På stämman var det 37 röstberättigade medlemmar på plats. Bo Tjörnå, vd, berättade att de viktigaste händelserna under 2013 varit: ett aktivt arbete med lönsamheten, att kompetensutveckla inom organisationen samt ett givande samarbete med andra regionföreningar.

11 juni 2014

Många minglade på nätverksträff för styrelsekvinnor

Årets upplaga av Södertäljes kvinnliga nätverksträff var välbesökt. Ett 60-tal kvinnor möttes upp på Quality Hotel Park under måndagkvällen den 11 november efter att HSB Södertälje bjudit in.

12 november 2013

HSB Ramavtal

HSB Södertälje har tecknat ramavtal med ett antal leverantörer. Leverantörerna är utvärderade av oss på HSB och kan användas av både bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

10 september 2013

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Bevaka nyheter via e-post

Hyreslägenheter i Södertälje

HSB Södertälje har drygt 540 hyreslägenheter i Södertälje. Här hittar du mer information om att hyra lägenhet hos oss.

Felanmälan

Gör din felanmälan snabbt och enkelt här.

HSB driver bostadsfrågan framåt

Illustration Angela Svedberg

”Hur bygger vi vettiga bostäder till vettiga priser?”Den frågan sätter HSB fokus på fram till valet 14 september med regionala seminarier där du kan fråga politikerna hur de tänker lösa bostadskrisen.

Våra bloggar

I väntan på politik

Nu var det 2014 och allt står plötsligt stilla. Medan Stefan Löfven försöker hitta regeringskompisar och samarbetspartners letar branschmedierna uppslag till vad som kan tänkas hända med bostadspolitiken. Det är inte helt lätt. Inte mycket man kan säga just nu. … Läs hela inlägget

Login till WebbHero för brf-styrelser
Login till HSB Webb för brf med egen hemsida
Login till HSB-mallar för brf:er
Login till brf-info för banker och mäklare
Hyresgästsidan för dig som bor i en HSB-hyresrätt
Login till Underhållsplan Online för brf-styrelser

Frågor och svar om avskrivningar i bostadsrättsföreningar

Från och med 2014 ska fastigheter skrivas av med så kallad linjär avskrivning. Frågan har stor betydelse för bostadsrättsföreningar och boende i bostadsrätt.

Här är svar på de vanligaste frågorna om avskrivningsregler.

Medlemserbjudanden

Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig som Medlem förmånliga rabatter på produkter och tjänster relaterade till ditt boende.

Ta del av alla dina förmåner...

HSB bygger

NCC har fått i uppdrag av HSB att bygga 92 lägenheter på Finnbodavarvsområdet i Nacka. Ordervärdet uppgår till 275 miljoner kronor.

Ta del av artikeln

Jobb och karriär hos HSB

Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling.

Vill du vara med?

Sök din bostadsrättsförening

Felanmälan Mina sidor