Välkommen till HSB Södertälje! (Välj ett annat område)

Information från ditt område

Hitta din egen HSB-förening. Se vilka lediga lägenheter, erbjudanden och aktiviteter som finns just där du vill bo.

Ange eller
...eller välj regionförening direkt
Välkommen på visningshelg med nybyggt i hela landet. Fasta priser och trygga köp.

Välkommen på visningshelg med nybyggt i hela landet. Fasta priser och trygga köp.

HSB Södertälje har lediga hyreslägenheter. Klicka på bilden för att skicka in din ansökan om en ny lägenhet.

Vill du också bo här? Nu byggs HSB brf Skogsgläntan, som erbjuder välplanerade och bekväma bostäder med gångavstånd till Södertälje centrum. Välj själv om du vill ha kvällssol eller förmiddagssol, anmäl ditt intresse redan idag.

Nyheter

Snack med säljaren: HSB brf Bällstaån

På söndag, den 25 januari 2015, är det dags för säljstart i nya projektet HSB brf Bällstaån. Två flerbostadshus i Sundbyberg utanför Stockholm. Projektet kommer rymma 111 lägenheter och beräknas stå färdigt under inledningen av 2017. Vi kontaktade säljaren Patrik Bjurström för att ta reda på hur hans förväntningar ser ut inför helgen.

23 januari 2015

Nytt avtal med Länsförsäkringar

Nu erbjuder Länsförsäkringar rabatterat arvode vid försäljning av HSB-bostadsrätter, till de bostadsrättsföreningar som har ekonomisk förvaltning hos HSB Södertälje.

9 januari 2015

Nya brf-webbsidor lanseras 2015

Under vinter 2014/2015 kommer brf-hemsidorna att flyttas över till ett nytt verktyg. Det innebär att de befintliga brf-webbsidorna stängs ned och alla bostadsrättsföreningar som är medlemmar får en ny, mer användarvänlig webbsida som har ett uppdaterat utseende.

11 december 2014

Liisa Päivärinta vann en månadshyra på Brunnsängsdagen

Brunnsängsdagen bjöd på sol, tävlingar och vinster. Liisa Päivärinta, som bott i Brunnsäng i 40 år och tycker att HSB arbetat med att förbättra området, blev vinnaren av en månadshyra. En sjuårig tjej som önskade sig belysning på gångvägar blev den lyckliga vinnaren av en surfplatta.

2 september 2014

Utveckla styrelsens kompetens - gå en kurs i höst

Nu är kurskatalogen för 2014-2015  här. HSB Södertälje erbjuder kurser i alltifrån underhållsarbete till bostadsjuridik och introduktionskurser för nya styrelseledamöter. Passa på att se över vilken kompetens ni skulle vinna på att utveckla! 
Läs mer om kurserna och anmäl er här.

7 juli 2014

Hela styrelsen omvald vid HSB Södertäljes föreningsstämma

HSB Södertälje genomförde ordinarie föreningsstämma den 2 juni 2014. På stämman var det 37 röstberättigade medlemmar på plats. Bo Tjörnå, vd, berättade att de viktigaste händelserna under 2013 varit: ett aktivt arbete med lönsamheten, att kompetensutveckla inom organisationen samt ett givande samarbete med andra regionföreningar.

11 juni 2014

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Bevaka nyheter via e-post

Hyreslägenheter i Södertälje

HSB Södertälje har drygt 540 hyreslägenheter i Södertälje. Här hittar du mer information om att hyra lägenhet hos oss.

Felanmälan

Gör din felanmälan snabbt och enkelt här.

Hemma i HSB

Här kan du läsa det senaste numret av Hemma i HSB, trevlig läsning!

Våra bloggar

Blocköverskridande bostadspolitik?

Caroline Szyber,  ordförande i civilutskottet och KD:s bostadspolitska talesperson,  väntar fortfarande på en seriös inbjudan från regeringen. Mehmet Kaplan (MP) bjuder in till blocköverskridande bostadspolitisk överenskommelse! Det var en del i Dagens nyheters artikel från i fredags. Vi väntar fortfarande … Läs hela inlägget

Login till WebbHero för brf-styrelser
Login till HSB Webb för brf med egen hemsida
Login till HSB-mallar för brf:er
Login till brf-info för banker och mäklare
Hyresgästsidan för dig som bor i en HSB-hyresrätt
Login till Underhållsplan Online för brf-styrelser

Reseerbjudande i Hemma i HSB-bilaga

Vissa medlemmar har fått en bilaga med ett reseerbjudande tillsammans med det senaste numret av Hemma i HSB. Det är en annonsbilaga och HSB har inget samarbete med researrangören TSS Travel AB.

Frågor och svar om avskrivningar i bostadsrättsföreningar

Från och med 2014 ska fastigheter skrivas av med så kallad linjär avskrivning. Frågan har stor betydelse för bostadsrättsföreningar och boende i bostadsrätt.

Här är svar på de vanligaste frågorna om avskrivningsregler.

Medlemserbjudanden

Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig som Medlem förmånliga rabatter på produkter och tjänster relaterade till ditt boende.

Ta del av alla dina förmåner...

HSB bygger

NCC har fått i uppdrag av HSB att bygga 92 lägenheter på Finnbodavarvsområdet i Nacka. Ordervärdet uppgår till 275 miljoner kronor.

Ta del av artikeln

Jobb och karriär hos HSB

Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling.

Vill du vara med?

Sök din bostadsrättsförening

Felanmälan Mina sidor