Välkommen till HSB Stockholm! (Välj ett annat område)

Information från ditt område

Hitta din egen HSB-förening. Se vilka lediga lägenheter, erbjudanden och aktiviteter som finns just där du vill bo.

Ange eller
...eller välj regionförening direkt

Dags för nya vyer? I brf Finnboda Udde har du utsikt över vattnet och Djurgården.

Nära natur och centrum. Brf Pigghajen i Tyresö

Unikt boende på på havet, Finnboda Pirar.

Bo i en spännande industrimiljö med bevarad tegelfasad och glaspartier.

Brf Ektorget med guldläge i Solna

Brotorp i Sundbyberg

Härlig terrass på övre plan. Brotorp i Sundbyberg. Illustrationen är en inspirationsbild och kan skilja sig från verkligheten

En ny grön stadsdel nära city. Brf Lill-Jan i Norra Djurgårdsstaden.

En ny grön stadsdel nära city. Brf Lill-Jan i Norra Djurgårdsstaden.

Nyheter

Längre väntetider till Servicecenter och driftstörningar i HSB Portalen 26/11-1/12

Den 26 november-1 december byter HSB Stockholm medlems- och fastighetssystem. Väntetiderna för dig som kontaktar oss kan därför bli något längre.

Mellan dessa datum uppdateras inte heller HSB Portalen. Du kan logga in som vanligt och har tillgång till all information som publicerades fram till den 26/11.

Tack för överseendet!

24 november 2014

Fler bostäder på agendan när HSB träffade Roger Mogert

I fredags träffade HSB Stadsbyggnads- och kulturborgarrådet Roger Mogert. Fler bostäder i Stockholm var den viktigaste frågan på agendan.

24 november 2014

HSB-medlemmar får rabatt hos Electrolux Home

Electrolux Home ersätter HSB-BUTIKEN och HSB-medlemmar erhåller 10 procent i rabatt på webbshopens priser.

Till inloggningssidan för HSB-medlemmar...

24 november 2014

Kooperationen stöttar kampen mot ebola

HSB-föreningar över hela Sverige har samlat in 750 000 kronor till We Effects kampanj mot ebola. Samtidigt har även andra kooperativa företag samlat in flera hundra tusen kronor – pengar som ska användas för information och utbildning för att hindra smittan från spridas vidare till östra Afrika.

20 november 2014

Deltagarrekord vid bosparstämma 11 november

84 engagerade bosparare närvarade vid årets bosparstämma. Vd Anders Svensson berättade bland annat att HSB Stockholms styrelse har beslutat att öka antalet byggstartade bostadsrätter till ca 800 per år från dagens ca 500.

13 november 2014

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Bevaka nyheter via e-post

Information om våra Hyresrätter
Här får du information om våra hyresfastigheter och hur du som medlem kan söka en lägenhet.

Aktiviteter från Stockholm

 1. 26 Nov 2014

  Fokus årsredovisning

  18:00 - 21:00 HSB Stockholm, Fleminggatan 41. Årsredovisningen ger en bild av föreningens ekonomiska ställning – om du kan läsa den. I den här kursen visar vi steg för steg hur uppbyggnaden av årsredovisningen ser ut. Du får kunskap om de olika delarna och hur dessa ska tolkas.

 2. 26 Nov 2014

  HSB Stadgar och Kod för brf

  18:30 - 20:00 Midgård föreningslokal, Sleipnervägen 115 i Haninge. HSB Stockholm distrikt Tyresö-Haninge bjuder in dig som styrelsemedlem i HSB brf till ett informationsmöte om HSB normalstadgar samt kod för bostadsrättsföreningar.

 3. 27 Nov 2014

  Lunchträff om laddstolpar för elbilar

  11:30 - 13:00 HSB Stockholm, Fleminggatan 41. Torsdagen den 27 november bjuder vi på en enklare lunch samtidigt som vi pratar infrastruktur kring laddstolpar för elbilar. Hur ska det fungera, vad ska man tänka på, hur är systemet uppbyggt och hur ser marknaden ut?

 4. 4 Dec 2014

  Grundkurs i ekonomi

  13:00 - 15:00 HSB Stockholm, Fleminggatan 41. I den här kursen går vi igenom grunderna i bostadsrättsföreningens ekonomi och förklarar viktiga termer och begrepp. Vi visar hur man planerar ekonomin och hur man följer upp den under verksamhetsåret med hjälp av tillgängliga rapporter.

 5. 4 Dec 2014

  Är er bostadsrättsförening rätt försäkrad?

  18:30 - 20:00 BRF Venus, Grindtorpssalen. Att ha rätt typ av försäkring för bostadsrättsföreningen och den enskilda bostadsrättsinnehavaren är viktigt. Det är också mycket viktigt att styrelsen i en bostadsrättsförening förstår skillnaden mellan olika försäkringar, och när de träder in. HSB Stockholms distriktsverksamhet bjuder in dig som styrelseledamot till tematräff om fastighetsförsäkringsfrågor!

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Nytt nummer av HSB Uppdraget

Läs den digitala version här...

Våra bloggar

Vi måste sluta prata om elefanten i rummet

Vissa åker på Biblioteksmässan i Göteborg och frotterar sig med författare och instagrammar en räckmacka. Andra åker till Bostadsmötet i Uppsala och kollar när forskare fumlar med en powerpoint och instagrammar en bostadslimpa. Jag valde Uppsala. Det var några år … Läs hela inlägget

Blankettförråd
Här hittar du ett urval av våra blanketter och broschyrer som du som medlem eller blivande medlem, kan ha nytta av.

Frågor och svar om avskrivningar i bostadsrättsföreningar

Från och med 2014 ska fastigheter skrivas av med så kallad linjär avskrivning. Frågan har stor betydelse för bostadsrättsföreningar och boende i bostadsrätt.

Här är svar på de vanligaste frågorna om avskrivningsregler.

Medlemserbjudanden

Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig som Medlem förmånliga rabatter på produkter och tjänster relaterade till ditt boende.

Ta del av alla dina förmåner...

HSB bygger

NCC har fått i uppdrag av HSB att bygga 92 lägenheter på Finnbodavarvsområdet i Nacka. Ordervärdet uppgår till 275 miljoner kronor.

Ta del av artikeln

Jobb och karriär hos HSB

Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling.

Vill du vara med?

Sök din bostadsrättsförening

Felanmälan Mina sidor