Välkommen till HSB Stockholm! (Välj ett annat område)

Information från ditt område

Hitta din egen HSB-förening. Se vilka lediga lägenheter, erbjudanden och aktiviteter som finns just där du vill bo.

Ange eller
...eller välj regionförening direkt

Nära natur och centrum. Brf Pigghajen i Tyresö

Unikt boende på på havet, Finnboda Pirar.

Bo i en spännande industrimiljö med bevarad tegelfasad och glaspartier.

Brf Ektorget med guldläge i Solna

Brotorp i Sundbyberg

Härlig terrass på övre plan. Brotorp i Sundbyberg. Illustrationen är en inspirationsbild och kan skilja sig från verkligheten

En ny grön stadsdel nära city. Brf Lill-Jan i Norra Djurgårdsstaden.

En ny grön stadsdel nära city. Brf Lill-Jan i Norra Djurgårdsstaden.

Bo i härliga Finnboda vid Stockholms hamninlopp mitt emot Djurgården. Bo i härliga Finnboda vid Stockholms hamninlopp mitt emot Djurgården.

Nyheter

Tydlig information i energiklassat hus

Har fastigheten en energideklaration som saknar energiklass? I sådana fall går det att få den energiklassad via Boverkets webbplats.

20 augusti 2014

Debatt: Bostadskrisen - ett faktum? Följ oss live!

Politikerna från stadshusets alla partier deltar i en paneldebatt den 26 augusti med diskussion i en av valets viktigaste frågor - bostadskrisen i Stockholm. HSB livesänder debatten och du som tittar kan även kommentera och ställa dina frågor under sändning.

19 augusti 2014

HSB Stockholm bjuder in till debatt om bostadsbristen

Vad behövs för att få fram fler bostäder till vettiga priser? Den frågan står i fokus när HSB Stockholm bjuder in till debatt då företrädare för de politiska partierna får berätta vad de vill göra för att lösa bostadskrisen.

18 augusti 2014

Nu kan du se dina aktuella bosparpoäng i HSB Portalen igen

Problemet med att visningen av bosparpoäng inte fungerat korrekt i HSB Portalen är löst. Du kan nu se dina aktuella bosparpoäng i HSB Portalen igen.

27 juni 2014

Tekniskt fel vid visning av bosparpoängen i HSB Portalen

Ett tekniskt fel gör att bosparpoängen för maj/juni inte visas korrekt i HSB Portalen. Observera att det endast är fel i visningen, inte i beräkningen av bosparpoäng. Fördelningen av bostäder sker utifrån korrekt bosparpoäng.

25 juni 2014

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Bevaka nyheter via e-post

Information om våra Hyresrätter
Här får du information om våra hyresfastigheter och hur du som medlem kan söka en lägenhet.

Aktiviteter från Stockholm

 1. 26 Aug 2014

  Mentorsträff för ordföranden

  18:00 - 21:00 HSB Stockholm, Fleminggatan 41. Under 2014 erbjuder vi på försök ett paket med sammanlagt fem mentorsträffar till dig som vill utvecklas som ordförande. Här kan du både enskilt och i mindre grupper, utifrån ditt individuella behov diskutera och få feedback på frågor som rör ledarskapet, ansvaret och rollen som ordförande i en styrelse.

 2. 27 Aug 2014

  Grundkurs i ekonomi

  18:00 - 20:00 HSB Stockholm, Fleminggatan 41. I den här kursen går vi igenom grunderna i bostadsrättsföreningens ekonomi och förklarar viktiga termer och begrepp. Vi visar hur man planerar ekonomin och hur man följer upp den under verksamhetsåret med hjälp av tillgängliga rapporter.

 3. 28 Aug 2014

  Grundkurs i styrelsearbete

  13:00 - 16:00 HSB Stockholm, Fleminggatan 41. Den här kursen är ett måste för dig som är ny i styrelsen eller dig som varit med ett tag och vill få bättre koll på grundläggande styrelsearbete. Kursen är avgiftsfri för HSB bostadsrättsföreningar, men självklart är alla välkomna.

 4. 2 Sep 2014

  Förvaltning

  13:00 - 16:00 HSB Stockholm, Fleminggatan 41. Styrelsen ansvarar för att bostadsrättsföreningens fastigheter sköts på ett bra sätt. Styrelsen ansvarar också för att lagar och regler följs. Kunskap, långsiktighet och väl underbygd planering är nycklar till ett lyckat arbete.

 5. 4 Sep 2014

  Digital fakturahantering - teori

  18:00 - 20:00 HSB Stockholm, Fleminggatan 41. Detta är ett verktyg för hantering av fakturor (webbfaktura). Få översikt, kontera och attestera direkt på webben. Här får du helt kostnadsfritt en ordentlig genomgång av vilka rapporter du kan få fram och hur du läser dem.

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

HSB driver bostadsfrågan framåt

Illustration Angela Svedberg

”Hur bygger vi vettiga bostäder till vettiga priser?”Den frågan sätter HSB fokus på fram till valet 14 september med regionala seminarier där du kan fråga politikerna hur de tänker lösa bostadskrisen.

Våra bloggar

Förvirrat om bostadsbyggandet i valrörelsen

Alla partier och framför allt alla regeringar brukar normalt undvika att lämna besked om hur många bostäder som ska byggas trots att bostadsbristen skenar och att behovet av ökat byggande är mycket stort. Anledningen till att man inte brukar vilja … Läs hela inlägget

Lag och rätt i din bostadsrätt - gratis föreläsning

Får jag måla om i vilken färg som helst? Kan balkongen glasas in? Får jag lov att flytta köket? HSB Stockholm bjuder alla sina medlemmar på en kostnadsfri föreläsning om att bo i bostadsrätt. Föreläsningen brukar vara populär, anmäl dig direkt!

Fråga ledningsgruppen!

Vill du veta mer om hur vi arbetar, våra tankar om framtiden och våra visioner? Eller har du en ny idé eller förbättringsförslag? Ställ din fråga till HSB Stockholms ledningsgrupp!

Hemtrevliga nyheter

Fastighetsmäklare som erbjuder både hängsle och livrem är sällsynta, men de finns. HSB Stockholm har tecknat ett avtal med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och Länsförsäkringar Stockholm för dig som är medlem och ska sälja din bostadsrätt eller villa.

Blankettförråd
Här hittar du ett urval av våra blanketter och broschyrer som du som medlem eller blivande medlem, kan ha nytta av.

Bra tips för bästa service

Om ditt ärende gäller kontrolluppgifter eller om det gäller ditt lägenhetsnummer från Lantmäteriet:

Mejla servicecenter.stockholm@hsb.se. Uppge namn och personnummer och vad ditt ärende gäller så blir du kontaktad av en handläggare från HSB Stockholm.

HSB Städ och hushållsnära tjänster

Trappstädning Hushållsnära tjänster

Vad får du göra på balkongen?

Foto Emma Mattsson

Balkongen och uteplatsen kan användas till mycket.
Men det gäller att veta vad som är tillåtet. Grilla?
Skaka sängkläder?
Sola naken?

Vi reder ut vad som gäller här.

Medlemserbjudanden

Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig som Medlem förmånliga rabatter på produkter och tjänster relaterade till ditt boende.

Ta del av alla dina förmåner...

HSB bygger

NCC har fått i uppdrag av HSB att bygga 92 lägenheter på Finnbodavarvsområdet i Nacka. Ordervärdet uppgår till 275 miljoner kronor.

Ta del av artikeln

Jobb och karriär hos HSB

Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling.

Vill du vara med?

Sök din bostadsrättsförening

Felanmälan Mina sidor