Välkommen till HSB Stockholm! (Välj ett annat område)

Information från ditt område

Hitta din egen HSB-förening. Se vilka lediga lägenheter, erbjudanden och aktiviteter som finns just där du vill bo.

Ange eller
...eller välj regionförening direkt
Välkommen till HSBs stora visningshelg 26-27 april.

Välkommen till HSBs stora visningshelg 26-27 april.

Välkommen till brf Dammtorp, västra Järvastaden och grönskan

Nära natur och centrum. Brf Pigghajen i Tyresö

Unikt boende på på havet, Finnboda Pirar.

Bo i en spännande industrimiljö med bevarad tegelfasad och glaspartier.

Brf Ektorget med guldläge i Solna

Brotorp i Sundbyberg

Härlig terrass på övre plan. Brotorp i Sundbyberg. Illustrationen är en inspirationsbild och kan skilja sig från verkligheten

En ny grön stadsdel nära city. Brf Lill-Jan i Norra Djurgårdsstaden.

En ny grön stadsdel nära city. Brf Lill-Jan i Norra Djurgårdsstaden.

Bo i härliga Finnboda vid Stockholms hamninlopp mitt emot Djurgården. Bo i härliga Finnboda vid Stockholms hamninlopp mitt emot Djurgården.
Bo i stadens gröna hörn, Sundbybergs nya stadsdel Ursvik. Bo i stadens gröna hörn, Sundbybergs nya stadsdel Ursvik.

Nyheter

Folkhemmets kök i ny utställning på Nordiska museet

Intresserad av folkhemmets historia och inredning med retrokänsla? Då är det läge att se fotoutställningen ”Folkhemmets rum: Köket” på Nordiska museet i Stockholm som är den andra delen i serien Folkhemmets rum, där vardagsrummet, köket, sovrummet och badrummet presenteras i fyra fotoutställningar. HSB-medlemmar har fri entré till museet.

Idag

HSB tar ställning för elkonsumenterna

Funderar du på om det går att få ner elräkningarna? Då är du inte ensam – HSB engagerar sig också i frågan om vad konsumenterna egentligen ska betala. Det gäller den så kallade elnätsavgiften där nätföretagen har ett mycket vinstgivande monopol.

Igår

Hela styrelsen omvald vid HSB Stockholms föreningsstämma 2014

HSB Stockholms ordinarie föreningsstämma hölls den 7 april 2014. Under stämman behandlades 15 motioner och hela den sittande styrelsen valdes om. Gästtalare var Veronica Palm, ordförande för Socialdemokraterna i Stockholm och bostadspolitisk talesperson för Socialdemokraterna.

8 april 2014

Dags för HSB Stockholms föreningsstämma

HSB är en kooperativ förening som ägs av medlemmarna. Till föreningsstämman kallas de ombud som utsetts av medlemmarna via distriktsstämmorna.

7 april 2014

Dags att släppa in våren? Vinn en fönsterputs!

Låt HSB Omsorg ta hand om säsongens fönsterputs och varför inte en vårstädning också? Med RUT-avdraget betalar du bara halva arbetskostnaden. Just nu kan du dessutom vara med och tävla om en gratis fönsterputs på HSB Stockholms Facebook! Men skynda, tävlingen pågår bara till den 10 april.

2 april 2014

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Bevaka nyheter via e-post

Information om våra Hyresrätter
Här får du information om våra hyresfastigheter och hur du som medlem kan söka en lägenhet.

Aktiviteter från Stockholm

 1. 23 Apr 2014

  Dialogmöte för HSB brf i Åkersberga-Vallentuna

  18:30 - 20:00 HSB brf Städet 2, Hackstavägen 16 C i Åkersberga. HSB Stockholm distrikt Nordost bjuder in brf-styrelser i Åkersberga och Vallentuna till ett dialogmöte med distriktsstyrelsen. Ta chansen att påverka HSBs distriktsverksamhet!

 2. 3 Maj 2014

  Grundkurs i styrelsearbete

  18:00 - 21:00 HSB Stockholm, Fleminggatan 41. Den här kursen är ett måste för dig som är ny i styrelsen eller dig som varit med ett tag och vill få bättre koll på grundläggande styrelsearbete. Kursen är avgiftsfri för HSB bostadsrättsföreningar, men självklart är alla välkomna.

 3. 5 Maj 2014

  Studiebesök på Stockholms stadshus

  13:00 - 14:30 Stadshuset. HSB Stockholms distriktsverksamhet bjuder in dig som är förtroendevald i en HSB brf att besöka Stockholms stadshus.

 4. 6 Maj 2014

  Lag och rätt i din bostadsrätt - gratis föreläsning

  18:00 - 20:00 HSB Stockholm, Fleminggatan 41. HSB Stockholm bjuder alla sina medlemmar på en kostnadsfri föreläsning om att bo i bostadsrätt.

 5. 7 Maj 2014

  Lär dig mer om husets klimatskal

  18:30 - 20:00 HSB Stockholm, Fleminggatan 41. HSB Stockholm distrikt Innerstaden, Söderort, Norrort och Nordväst inbjuder brf-styrelser till en tematräff om husets klimatskal.

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Lag och rätt i din bostadsrätt - gratis föreläsning

Får jag måla om i vilken färg som helst? Kan balkongen glasas in? Får jag lov att flytta köket? HSB Stockholm bjuder alla sina medlemmar på en kostnadsfri föreläsning om att bo i bostadsrätt. Föreläsningen brukar vara populär, anmäl dig direkt!

Våra bloggar

Hur ska styrelsen hantera en motion?

Så här års vet jag att det är många bostadsrättsföreningar som funderar över hur de ska hantera motioner som kommit in till föreningen. Vi märker också av att det är många frågor på vår telefonjour just kring hanteringen av motioner. … Läs hela inlägget

Jobb och karriär hos HSB

Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling.

Vill du vara med?

Bubbel, bio och nätverkande för kvinnor i brf-styrelsen

Bubbel, bio och nätverkande för kvinnor i brf- styrelsen! Den 23 april är det äntligen dags igen för HSB Stockholms inspirationskväll för kvinnor i bostadsrättsföreningars styrelser.

Fråga ledningsgruppen!

Vill du veta mer om hur vi arbetar, våra tankar om framtiden och våra visioner? Eller har du en ny idé eller förbättringsförslag? Ställ din fråga till HSB Stockholms ledningsgrupp!

Hemtrevliga nyheter

Fastighetsmäklare som erbjuder både hängsle och livrem är sällsynta, men de finns. HSB Stockholm har tecknat ett avtal med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och Länsförsäkringar Stockholm för dig som är medlem och ska sälja din bostadsrätt eller villa.

Blankettförråd
Här hittar du ett urval av våra blanketter och broschyrer som du som medlem eller blivande medlem, kan ha nytta av.

Bra tips för bästa service

Om ditt ärende gäller kontrolluppgifter eller om det gäller ditt lägenhetsnummer från Lantmäteriet:

Mejla servicecenter.stockholm@hsb.se. Uppge namn och personnummer och vad ditt ärende gäller så blir du kontaktad av en handläggare från HSB Stockholm.

HSB Städ och hushållsnära tjänster

Trappstädning Hushållsnära tjänster

Nu gör HSB en ny satsning på Bårstaberget i Södertälje. Det planeras för 44 nya lägenheter i storlekarna 48 till 91 kvadratmeter. Tyngdpunkten ligger på lägenheter som är tre rum och kök.

Läs mer

Bosparar du via autogiro?

Bospar via autogiro kommer att upphöra efter den 27 juni. Vi rekommenderar att du istället lägger upp en återkommande överföring till HSB Bosparkonto i Swedbank.

Gör så här!

Felanmälan Mina sidor