Välkommen till HSB Umeå (Välj ett annat område)

HSB Umeå är en av 31 regionala HSB-föreningar i landet. Vårt verksamhetsområde omfattar Södra Västerbotten och vi bedriver verksamhet i Umeå och Vännäs kommuner. Vårt medlemsantal uppgår idag till drygt 8000 medlemmar som bor eller bosparar till ett boende.

Information från ditt område

Hitta din egen HSB-förening. Se vilka lediga lägenheter, erbjudanden och aktiviteter som finns just där du vill bo.

Ange eller
...eller välj regionförening direkt
Utsikten 1 (tiovåningshuset). Försäljning pågår.

Brf Utsikten 1 (tiovåningshuset). Försäljning pågår.

Brf Utsikten 2 på Sandåkern (fyravåningshusen). Försäljning pågår.

Brf Utsikten 2 på Sandåkern (fyravåningshusen). Försäljning pågår.

Nyheter

Spar pengar och miljö med smartare energianvändning

Större nytta för varje kilowatt – under Almedalsveckan arrangerade HSB flera seminarier med fokus på bostadsrättsföreningarnas ekonomi och miljöpåverkan.

4 juli 2014

Utlottning av biljetter till UIKs hemmamatcher

Nu har du som medlem i HSB Umeå möjlighet att delta i en utlottning av matchbiljetter till någon av UIKs hemmamatcher under hösten.

3 juli 2014

Missa inte årets stora golfhändelse den 4:e september!

Nu är det dags att börja putsa klubborna, inventera bollförrådet och slipa formen till årets stora händelse

27 maj 2014

Välkommen till HSB Portalen

Nu kan du som bor i en förening som förvaltas av HSB Umeå logga in på www.hsbportalen.se och ta del av de uppgifter om ditt boende och bosparande som finns hos oss. HSB Portalen ersätter Mina Sidor. Portalen finns tillgänglig dygnet runt och du behöver inte vänta på att få hjälp

16 maj 2013

Hos oss kan man bo på flera sätt, även i hyresrätt!

HSB Umeå äger och förvaltar drygt 280 hyresrätter. Vi har fastigheter i centrala Umeå samt på Berghem, Östra Ersboda och Tomtebo. Vi förvaltar även hyresrätter på Biologigränd, Ålidhem. Du som är bosparare eller medlem i HSB har förtur till hyresrätterna. Här finns information om våra turordningsregler!

10 oktober 2012

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Bevaka nyheter via e-post

Aktiviteter från Umeå

 1. 26 Aug 2014

  Kostnadsfri utbildning underhållswebben

  18:00 - 18:00 HSB Umeås kontor, Skolgatan 58. HSB Umeå tillhandahåller en digital variant av registrering av underhållsplanen, den sk underhållswebben till de kunder som har avtal om elektroniska tjänster och köper vår underhållsplan.

 2. 4 Sep 2014

  Golftävling!

  Hela dagen Umeå GK. I år har HSB Umeå glädjen att bjuda in våra medlemmar till Umeå Golfklubb den 4:e september för en trevlig dag med massor av golf. Tävlingen är öppen för alla medlemmar i HSB.

 3. 19 Sep 2014

  Förvaltningsutbildning Steg 1

  19 Sep 12:00 - 20 Sep 16:00 Umeå Folketshus. I förvaltningsutbildningens första steg ges deltagarna en god grund att stå på i sitt fortsatta styrelsearbete

 4. 17 Okt 2014

  Förvaltningsutbildning steg 2

  17 Okt 12:00 - 18 Okt 16:00 Umeå Folketshus. I steg två sker en fördjupning av de grundläggande kunskaper man fått under steg ett.

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Ny tjänstebroschyr och ramavtalsleverantörer!

Visst har ni sett vår rykande färska tjänstebroschyr och alla våra nytecknade ramavtal?

Nu är 2014/2015 års kurskatalog här!

I vår kurskatalog för 2014/2015 kan du läsa mer om våra populära utbildningar och hur du anmäler dig

Vad får du göra på balkongen?

Foto Emma Mattsson

Balkongen och uteplatsen kan användas till mycket. Men vad som är tillåtet. Grilla? Skaka sängkläder? Sola naken? Vi reder ut vad som gäller här.

Våra bloggar

Det goda företaget

Först skrev jag en lång text om detta. Sedan tänkte jag om och skrev en kort. För mycket görs krångligare än vad det behöver vara. Det är lätt att svepas med i den positiva stämning som råder i Almedalen. Dynamiken, … Läs hela inlägget

Broschyrer och blanketter

Här hittar du de vanligaste blanketterna som rör ditt boende.

Inloggning styrelsewebben

Inloggning styrelsewebb

Medlemserbjudanden

Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig som Medlem förmånliga rabatter på produkter och tjänster relaterade till ditt boende.

Ta del av alla dina förmåner...

HSB bygger

HSB har köpt Hotell Oden på Karlbergsvägen 24 vid Odenplan i Stockholm. Bygglov är ordnat och de 145 hotellrummen ska nu renoveras om till 84 små lägenheter, varav de flesta blir ettor och tvåor på 20-40 kvadratmeter. Inflyttning sker redan 2015-2016.

Ta del av artikeln

Jobb och karriär hos HSB

Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling.

Vill du vara med?

Hemma i HSB

Här kan du läsa det senaste numret av Hemma i HSB, trevlig läsning!

Sök din bostadsrättsförening

Felanmälan Mina sidor