Välkommen till HSB Uppsala! (Välj ett annat område)

Information från ditt område

Hitta din egen HSB-förening. Se vilka lediga lägenheter, erbjudanden och aktiviteter som finns just där du vill bo.

Ange eller
...eller välj regionförening direkt
Välkommen till HSBs stora visningshelg 26-27 april.

Välkommen till HSBs stora visningshelg 26-27 april.

Gör din intresseanmälan till de nybyggda bostadsrätterna i brf Flintstenen, Stenhagen.

Gör din intresseanmälan till de nybyggda bostadsrätterna i brf Flintstenen, Stenhagen. Säljstart januari 2014.

Försäljning pågår i brf Rosendalen! Kontakta mäklarna redan idag.

Försäljning pågår i brf Solskenet, Gränby backe etapp 2. Se när det är visning nästa gång.

Flytta in i nybyggda Gränby backe. Det finns lediga lägenheter kvar i brf Gryningsljuset, första etappen. Se när det är visning nästa gång.

Flytta in i nybyggda Gränby backe. Det finns lediga lägenheter kvar i brf Gryningsljuset, första etappen. Se när det är visning nästa gång.

HSB planerar bostäder centralt vid Fyrisån. En tidig skiss över området. Illustration: Torget Arkitekter AB.

HSB planerar bostäder centralt vid Fyrisån. Börja bospara för att få förtur! Illustration: Torget Arkitekter AB.

I Börjetull/Librobäck mellan Börjegatan och Gimogatan, planerar HSB att bygga bostadsrätter i storlekarna 1-5 rum och kök. Området får allt från ytsmarta lägenheter till generösa hem för barnfamiljer. Börja bospara för att få förtur!

Ett tidigt förslag till HSBs Bredablick i Uppsala. Lägenheter vid Kungsgatan.

Vid Kungsgatan i Uppsala finns en plats som kallas för Bredablick. Här planerar HSB för nya lägenheter. Börja bospara för att få förtur!

Nyheter

Folkhemmets kök i ny utställning på Nordiska museet

Intresserad av folkhemmets historia och inredning med retrokänsla? Då är det läge att se fotoutställningen ”Folkhemmets rum: Köket” på Nordiska museet i Stockholm som är den andra delen i serien Folkhemmets rum, där vardagsrummet, köket, sovrummet och badrummet presenteras i fyra fotoutställningar. HSB-medlemmar har fri entré till museet.

17 april 2014

HSB tar ställning för elkonsumenterna

Funderar du på om det går att få ner elräkningarna? Då är du inte ensam – HSB engagerar sig också i frågan om vad konsumenterna egentligen ska betala. Det gäller den så kallade elnätsavgiften där nätföretagen har ett mycket vinstgivande monopol.

16 april 2014

Bosparande, byggmoms och markpolitik – nyckeln till en bättre bostadsmarknad

Skatteavdrag för bosparande, halverad byggmoms och en mer innovativ markpolitik i kommunerna. Det är nyckelfaktorer för den svenska bostadsmarknaden anser HSB i ett svar till Nybyggarkommissionens bostadspolitiska agenda för Sverige.

15 april 2014

Bostaden i historiens spegel

Från förra sekelskiftets bostadsnöd till 2010-talets höga standard – svenska bostäder har genomgått en stor förvandling på ett drygt sekel. Det är tema för boken Svensk Bostad 1850–2000som debatteras på ABF i Stockholm 15 april.

14 april 2014

Välkomna till kursåret 2014!

Utbildningen är en hjärtefråga för oss på HSB Uppsala. Syftet med utbildningarna är att ge dig som sitter i bostadsrättsföreningens styrelse, kunskap och verktyg som behövs för att sköta föreningens angelägenheter i stort och smått.

10 januari 2014

HSB Uppsalas låt som ringsignal

Vi har nyligen tagit fram radiojinglar som hörs i Mix Megapol. Vill du lyssna på vår låt eller ladda ned den som ringsignal till din mobil?

29 oktober 2013

Upplands Boservice i Enköping deltar i Unga Jobb

HSB Uppsalas dotterbolag, Upplands Boservice i Enköping stödjer Sparbanken i Enköpings initiativ Unga Jobb. Målet är att ge ungdomar möjlighet till en praktikplats som kan ge värdefull erfarenhet i jobbsökandet.
– Det är självklart för oss att vara med, för rätt person finns det möjligheter hos oss, säger Roger Asp, driftschef vid Upplands Boservice i Enköping.

14 oktober 2013

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Bevaka nyheter via e-post

Aktiviteter från Uppsala

 1. 15 Maj 2014

  Föreningsstämma

  19:00 - 22:00 Clarion Hotel Gillet, Uppsala.

 2. 17 Sep 2014

  Kurs - Ekonomi och underhållsplan

  13:00 - 16:00 Uppsala.

 3. 25 Sep 2014

  Kurs - Ekonomi och underhållsplan

  13:00 - 16:00 Uppsala.

 4. 29 Sep 2014

  Kurs - Upphandling - Entreprenadjuridik

  16:30 - 20:30 Uppsala.

 5. 1 Okt 2014

  Grundkurs

  16:30 - 20:30 Uppsala.

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Våra bloggar

Hur ska styrelsen hantera en motion?

Så här års vet jag att det är många bostadsrättsföreningar som funderar över hur de ska hantera motioner som kommit in till föreningen. Vi märker också av att det är många frågor på vår telefonjour just kring hanteringen av motioner. … Läs hela inlägget

Jobb och karriär hos HSB

Vi brinner för förbättringar, modernisering och utveckling.

Vill du vara med?

Nu gör HSB en ny satsning på Bårstaberget i Södertälje. Det planeras för 44 nya lägenheter i storlekarna 48 till 91 kvadratmeter. Tyngdpunkten ligger på lägenheter som är tre rum och kök.

Läs mer

Bosparar du via autogiro?

Bospar via autogiro kommer att upphöra efter den 27 juni. Vi rekommenderar att du istället lägger upp en återkommande överföring till HSB Bosparkonto i Swedbank.

Gör så här!

Felanmälan Mina sidor