Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tre olika sätt att bo i HSB

Hos oss kan du välja mellan tre olika boendeformer – en bostadsrätt, en nybyggd bostadsrätt eller en hyreslägenhet.

Bostadsrätt

Bostadsrätt

Vi har cirka 3 900 bostadsrättsföreningar. Att äga en bostadsrätt innebär att du äger rätten att bo i bostaden. Du köper alltså inte lägenheten i sig, utan en andel i bostadsrättsföreningen. 

Nybyggd bostadsrätt

Nybyggd bostadsrätt

Varje år projekterar och bygger vi nya bostäder över hela landet, både bostadsrätter och hyreslägenheter.

Hyreslägenheter

Hyreslägenhet

Att bo i en hyreslägenhet hos oss innbeär att du betalar en hyra och vi förvaltar fastigheten. Vi har cirka 25 000 hyreslägenheter över hela Sverige och cirka 1 200 stycken i Västerås, Borlänge, Falun och Leksand.

Bostadsrättsföreningar i HSB MälarDalarna

Hitta bostadsrättsföreningar som är medlemmar i HSB MälarDalarna.

Nybyggda bostadsrätter

Sök bland våra nybyggda bostäder i hela landet.

Lediga hyreslägenheter

Sök bland HSBs lediga hyreslägenheter i hela landet.

Är du förtroendevald i en brf-styrelse

Här finns samlad information om t.ex. bostadsrättsjuridik, fastighetsunderhåll och förvaltning som kan vara till hjälp i din roll.

Vill du lära dig mer om sådant som rör ditt boende?

Under Bokunskap samlar vi kunskapsartiklar, frågor- och expertsvar och annan matnyttig läsning som vi vet berör och engagerar våra medlemmar.

HSB Living Lab – ett kliv in i framtiden

Hur kommer du att bo om 20 år? Hur kommer dina barn och barnbarn leva sina liv, och hur kommer deras hem en dag gestalta sig? Det är hög tid att ta reda på det.