Mesanseglet, Öster Mälarstrand, Västerås

På Öster Mälarstrand bygger HSB  nya bostadsrätter. Ett bryggnära boende intill city, med härliga promenadstråk utmed Mälaren. Lägenheterna i Fendern 1 är klara för inflyttning.
Ny prislista med sänkta avgifter och insatser!

Nytt strandnära boende i kvarter Mesanseglet i Västerås!

Öster Mälarstrand är ett av Västerås intressanta och nya bostadsområden. Här är det nära till både centrum och till småbåtshamnen. Här bygger HSB nya lägenheter i kvarteret Mesanseglet. Försäljningen pågår. Kontakta vår mäklare för mer information.

Lägenheterna har generösa ytor och kvalitetsinredning. På alla golv, förutom i badrum, ligger det en vacker ekparkett, och i badrummen är det kakel och klinker. I de större lägenheterna finns gästtoalett med dusch. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin, torktumlare och i köket finns en diskmaskin, givetvis är samtliga vitvaror energiklassade. Uppvärmningen sker med fjärvärme och ett frånluftssystem som återvinner värme och ger ett mycket bra inomhusklimat. Under gården finns ett gemensamt garage, med parkeringsplatser att hyra.

I föreningen finns det tillgång till relaxrum med bastu och bubbelpool, gemensam tvättstuga (för den som vill) och parkeringsgarage under gården. Får du gäster som stannar över natten finns ett gästrum/övernattningsrum att hyra.

7 april 2009

Bevaka nyheter om det här projektet

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

HSB vill ha trygga köpare.

Att köpa ny bostad kan vara nervöst, och har du inte din gamla bostad såld kanske du tvekar. För att du tryggt ska kunna förverkliga det boende du drömt om har vi på HSB utvecklat ett paket som vi kallar Tryggt Köp.

Kortfakta

Status:
Ny prislista med sänkta avgifter och insatser!
Försäljningen pågår. Lägenheterna är klara för inflyttning.
Byggstart:
Vintern 2011/2012
Inflyttning:

Trapphus A: april 2013. Trappus B och C: maj 2013.

Adress:
Mesangatan/Öster Mälarstrands allé
Arkitekt:
Rits arkitekter

Lediga Objekt

  1. 3 rum och kök, slutsålda
  2. 4 rum och kök, 3 st (2 538 000 – 3 006 000 kr)
Visa alla objekt

Kontakt

Kent Jonsson , Ditt val Fastighetsbyrå
Direkt: work 021-15 19 63
Mobil: cell 0706-38 83 83

Kontakt

HSB Mälardalen
Växel: 021 - 370 24 00
Övrigt: note

För att bli medlem i HSB eller börja bospare. Kontakta HSB Mälardalen.

Verktyg

Skriv ut denna sida

Tipsa en vän om detta projekt

| Mer

Tipsa en vän om detta projekt

Felanmälan Mina sidor