Nya Hökåsen, Hökåsen i Västerås

Flytta till ett nybyggt radhus med äganderätt i det barnvänliga Hökåsen. Här får du närhet till både natur och service.

Välkommen till ett boende som har allt

Så här trevligt hade Stefan och Annika när de provbodde i visningshuset. De var med och tävlade i HSB weekend. I filmen kan du se mer av huset.

Fina ytskikt och bra planlösning med rum för alla. Varje radhus har en egen trädgård på baksidan med plattsatt uteplats, förråd och gräsmatta. Kvarteret ligger strax norr om idrottsanläggningen i ett uppvuxet och etablerat villaområde. Det är nära till affär, skola, förskola och till den populära badplatsen. Hökåsen har ett unikt läge med bekvämt avstånd till centrum samtidigt som naturen finns runt hörnet.

Arkitektens ord
Med de nya radhusen i Hökåsen blir den lilla byn på berget komplett. Husen bildar två längor som vänder entréerna mot ett gemensamt, skyddat gårdsrum med sittbänkar, lekplats och grönska. Bostäderna är något ändrade i storlek och utseende jämfört med första etappen, men färgsättning och materialval binder ihop området. Ljus puts med utbyggnader och förråd i svart eller röd träpanel. Carportlängorna av trä målas även de svarta.

Joachim Billing, arkitekt
RITS Arkitekter


Ladda ner

11 november 2010

Bevaka nyheter om det här projektet

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

HSB vill ha trygga köpare.

Att köpa ny bostad kan vara nervöst, och har du inte din gamla bostad såld kanske du tvekar. För att du tryggt ska kunna förverkliga det boende du drömt om har vi på HSB utvecklat ett paket som vi kallar Tryggt Köp.

Kortfakta

Status:
Försäljning pågår
Inflyttning:

G-längan är slutsåld och inflyttad.
F-längan är färdigbyggd och klar för inflyttning.

Adress:
Oxelvägen 4 A
Arkitekt:
Joachim Billing, arkitekt
Rits Arkitekter

Området

Hökåsen är ett barnvänligt och lugnt område. I närhet finns badplats och idrottsanläggning och gott om fritidsaktiviteter. Busskommunikationerna är bra dessutom finns det matbutik med postservice, daghem och skola inom räckhåll.

Mer om området

Lediga Objekt

  1. 5 rum och kök, 1 st (2 950 000 kr)
Visa alla objekt

Kontakt

Kent Jonsson, Ditt val Fastighetsbyrå
Direkt: work 021-15 19 63
Mobil: cell 0706-38 83 83

Kontakt

Magnus Larsson , HSB Mälardalen

Verktyg

Skriv ut denna sida

Tipsa en vän om detta projekt

| Mer

Tipsa en vän om detta projekt

Felanmälan Mina sidor