Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till HSB Malmö!

Vi är en ekonomisk förening som planerar, finansierar, bygger och förvaltar bostäder i Burlöv, Lomma, Malmö, Svedala, Trelleborg och Vellinge.

I ett förvandlat sockerbruk

I Hököpinge i Vellinge kommun har HSB utvecklat bostäder under längre tid. Näst på tur är HSB brf Magasinet – nyproduktion i grön och lantlig miljö där arkitekturen ska samspela med den gamla fabriksmiljön.

Köp bostad

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Hyr bostad

Upptäck HSBs 26 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

För medlemmar

Kom ihåg att förnya ditt medlemskap i HSB Malmö

Nu är det dags att förnya ditt medlemskap. Ta del av förmåner som gratis simskola och juridisk rådgivning. Samt bospara och få förtur till hyreslägenheter och nybyggda bostäder i hela Sverige.

Det är inget betalningskrav, men om du vill få tillbaka din andel, samt slippa få erbjudandet igen, behöver du avsluta ditt medlemskap.

Avsluta ditt medlemskap

Hitta dina avier i Mitt HSB

När du loggat in i Mitt HSB hittar du information om dina avier under fliken Min bostad och Avier & pantnoteringar.

Du får avierna kvartalsvis, alltså fyra gånger per år, i mitten av december, mars, juni och september.

Logga in

Behöver du hjälp?

Många besökare hittar hjälp och svar själva. Testa du också! Välkommen att kontakta oss om du inte får svar.

Vanliga frågor och svar:

Sök svaret här

För styrelseledamöter

Vi hjälper er med en underhållsplan

Att planera underhållet för hela fastigheten är en av de viktigaste uppgifterna ni har som bostadsrättsförening. Vi kan hjälpa er att ta fram en underhållsplan som gör det möjligt för er att planera långsiktigt och förutse kommande underhållsbehov. 

Underhållsplan

Ge barnen en säker gård att leka på

För kunna erbjuda barnen säkra lekplatser finns det regler och bestämmelser för hur en lekplats ska se ut. Det är bostadsrättsföreningen som ansvarar för att lekplatsen underhålls så att risken för olycksfall begränsas.

Lekplatsbesiktning

Dags för HSB Malmös föreningsstämma

Tosdagen den 11 april hålls HSB Malmös ordinarie föreningsstämma. Stämman kör igång kl 18.00 på Eleda Stadion. Kallelse har skickats till berörda.

Läs om stämman här

HSB tipsar

Betala avin enkelt

Du kan ha e-faktura, Kivra, E-postfaktura och autogiro. 

Läs om hur du gör

För dig som bor i bostadsrätt

En liten film som rätar ut frågetecknen och avfärdar de vanligaste missuppfattningarna.

Se filmen här

Byggplaner

Kalkbrottet, nära natur, hav och stad

HSB planerar för ett nytt projekt, brf Krita, vid Kalkbrottet på Limhamn! 

Oavsett om du söker en mindre bostad, en lägenhet utformad som ett radhus eller vill leva högt och fritt i ett eget penthouse kommer vi kunna erbjuda ett boende på en plats med egen karaktär och känsla.  

Anmäl intresse här!

Försäljningen i HSB brf Kalk igång

Nu finns tillfälle att bli granne med en natur utan dess like. Alldeles på gränsen till det vackra kalkbrottet vid Limhamn växer nu fyra flerbostadshus fram. Oavsett om du söker en mindre bostad, en lägenhet utformad som ett radhus eller vill leva högt och fritt i ett eget penthouse erbjuder HSB brf Kalk ett boende på en plats med egen karaktär och känsla.

Var med från början och anmäl ditt intresse idag!

Fastighetsförvaltning

Komplett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning

Fastighetsförvaltning från HSB Malmö är en klok investering för styrelsen. Om ni är medlemmar i HSB eller inte spelar ingen roll.

Jag vill veta mer

Nyheter från HSB Malmö

Visa alla lokala nyheter

Fler nyheter från HSB

loading gif
  • 09 april 2024
    Under 2024 installerar Rivus Batteries och Bengt Dahlgren Sveriges första organiska flödesbatteri i pilotskala på HSB Living Lab i Göteborg. I framtiden kan vi få se en betydande innovation inom området energilagring.
  • 25 mars 2024
    Läget på bostadsmarknaden är kritiskt, enligt Linn Matic, samhällspolitisk chef på HSB Riksförbund. "Att alla ska få en bostad är HSBs absolut viktigaste fråga", säger hon.
  • 08 mars 2024
    Under Internationella kvinnodagen vill HSB särskilt uppmärksamma We Effect-projektet Från hemlöshet till trygghet. Det möter flera av vår tids största samhällsutmaningar samtidigt, bland annat klimatkris och konflikt.
  • 28 februari 2024
    HSB Riksförbund och Evidens har undersökt hur mycket man behöver spara i månaden för att ha råd med en egen lägenhet i olika svenska kommuner. Och det är enorma skillnader.
Visa alla nyheter