Akvamarinen, Kalkbrottet Limhamn

Vid Kalkbrottet Limhamn ligger bostadsrättsföreningen Akvamarinen på bästa läge. Ett stenkast från kalkbrottets unika naturvärden, cykelavstång till Limhamn centrum, stranden på Sibbarp och Hyllie station. Lägenheterna erbjuder en storslagen boendemiljö med alla bekvämligheter som nybyggda bostäder erbjuder.

Lägenheter vid Malmös Grand Canyon

Lägenheterna på kanten till kalkbrottet erbjuder en boendemiljö utöver det vanliga.

Sedan verksamheten i brottet lades ned ned under 90-talet har det skapats fantastiska förutsättningar för naturen som sakta tagit över. Rävar, rådjur, pilgrimsfalkar, sällsynta växter och insekter har redan gjort sig hemmastadda nere i brottet och längs med brottets klippkanter.

På kanten till kalkbrottet finns nybyggda lägenheter i bostadsrättsföreningen Akvamarinen. Tre- till fyra rum och kök med alla bekvämligheter som en nybyggd lägenhet erbjuder. Hiss från markplan, inbyggda vitvaror, helkaklade wc och stora balkonger/uteplatser och takterrasser.

Här bor du i ett tryggt bostadsområde med närhet till havet, Öresundsbron och den välutvecklade servicen på Limhamn. Bra skolor, Hylliestationen, badplats och rekreationsområden finns inom cykelavstånd.


 

18 april 2009

Bevaka nyheter om det här projektet

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Kortfakta

Status:
Försäljning pågår
Inflyttning:

Inflyttningsklara

Adress:
Hus A - Limhamnsgårdens allé 34-38
Hus B - Limhamnsgårdens allé 28-32
Hus C - Nålsnäcksgränd 6-12
Arkitekt:
Henrik Jais-Nielsen Mats White Arkitekter AB

Lediga Objekt

  1. 3 rum och kök, 1 st (5 239 000 kr)
  2. 4 rum och kök, 4 st (3 106 000 – 4 402 000 kr)
Visa alla objekt

Kontakt

Michael Jansson, MOHV Fastighetsförmedling
Mobil: cell 076-645 57 01

Verktyg

Skriv ut denna sida

Tipsa en vän om detta projekt

| Mer

Tipsa en vän om detta projekt

Felanmälan Mina sidor