Vågskvalpet april 2024

23 april 2024 Årsstämman - Duscharna - Container 26-28 april - Hjärtstartare - Inget fett i vasken - Alla medlammar är välkomna på stämman

Årsstämman

Årsstämman hålls den 23 maj kl 19.00 på Dansrotundan. Vår årsredovisning finns på hemsidan. Den som inte har möjlighet att ladda ner den kan erhålla ett utskrivet exemplar via styrelsen. Kallelse mm finns uppsatt på informationstavlorna i entréhallarna. Före stämman kommer det att informeras om brandskyddsåtgärder.

Duscharna

Flertalet av oss som om bor i föreningen har installerat både takdusch och handdusch. Tänk på att spola i båda lite då och då så att det inte står ”gammalt” vatten någonstans.

Container 26–28 april

Liksom tidigare år finns det en container uppställd på parkeringen. Vad som får slängas respektive inte får slängas i containern finns anslaget på Medlemsforum i trapphallarna.

Hjärtstartare

Det har satts upp en hjärtstartare på garageväggen vid informationstavlan. Utbildning i HLR sker den 8 maj kl 18-20 i Folkets Hus. Välkommen med anmälan, senast 1 maj, till Christina Johansson, christina.b.johansson@gmail.com, tel. 0709-32 68 10.

Inget fett i vasken

För att förhindra stopp i avloppet, både i sticket in till lägenheten och ute i stammen, så ber vi er att inte spola ner fettprodukter i vasken. Det täpper till både för er och andra lägenhetsinnehavare. Lägg det i stället i en kartong eller mjölkförpackning och lämna det som restavfall.


…………………………………………………………………………………………………………..

Alla medlemmar är välkomna på stämman
Förhandsanmälan (avser förtäringen)
Ja tack, Jag/vi är …. st som kommer på årsstämman den 23 maj 2024 och vill gärna ha öl/vatten och smörgås.
Namn ………………………………………….. Lgh ………..(föreningens registrering, två siffror)
Lägg kupongen i brevinkastet vid styrelserummet, Strandängsgatan 1, senast 12 maj eller maila till brfreveln@gmail.com