Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tidningen HSB Uppdraget och digitala nyhetsbrev

Innehållet i tidningen HSB Uppdraget är speciellt utformat för dig som har ett styrelseuppdrag i din bostadsrättsförening. Här får du ta del av guider, tips och informationsartiklar om bostadsjuridik, styrelsearbete, energifrågor och mycket mer.
Varje månad får du dessutom ett digitalt nyhetsbrev fyllt med tips, guider och informationsartiklar.

HSB Uppdraget är en uppskattad förmån för bostadsrättsföreningars styrelser i hela landet. Tidningen kommer ut fyra gånger per år.

Logga in för att läsa och prenumerera på tidningen digitalt och titta i arkivet med tidigare nummer. 

Har din bostadsrättsförening gjort något som andra kan dra nytta av? Vill du att vi belyser någon särskilt angelägen fråga? Varm välkommen med tips och idéer till uppdraget@hsb.se.

Digitala nyhetsbrev till dig med styrelseuppdrag

Varje månad får alla styrelseledamöter som har registrerat sin e-postadress i Mitt HSB ett digitalt nyhetsbrev med nyheter och experttips i olika frågor som rör arbetet i en brf-styrelse. Bland annat innehåller nyhetsbreven tips på hur ni planerar årsstämman, checklistor inför budgeten och årsredovisningen och aktuell information. 

nyhetsbrev-skarmklipp.JPG

 

Tidningen HSB Uppdraget

För dig som vill annonsera

Annonsera för cirka 40 000 styrelseledamöter med fokus på boendet. 

Tidningen HSB Uppdraget når ut till styrelseledamöter i bostadsrättsföreningar och anställda inom hela HSB. Kontakta Cape Media om du är intresserad av att synas i en av de bästa kanalerna för denna målgrupp.

Lokala utgåvor

De lokala sidorna är placerade i tidningens mitt och innehåller information om sådant som händer i din regionala HSB-förening.

Här når du arkivet för de lokala utgåvorna:

HSB Göteborg

HSB Göta

HSB Malmö

HSB Norr

HSB Skåne

Stockholms län: HSB Stockholm, HSB Norra Stor-Stockholm och HSB Södertörn i gemensam utgåva

HSB Sydost

HSB Södermanland

HSB Södra Norrland (till och med nr 3, 2018)

HSB Värmland

Varmt välkommen att kontakta vår redaktion – vi vill gärna höra dina idéer och tips!

 

Chefredaktör:
Liselotte Stålberg

Ansvarig utgivare:
André Johansson 

E-post:
uppdraget@hsb.se

Postadress:
HSB Uppdraget
Box 8310
104 20 Stockholm

Tidningsproduktion:
OTW, Karin Hedin Röös