Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Webbinarium för förtroendevalda: Valberedning

Valberedningen har en viktig funktion i bostadsrättsföreningen. Det är de som ska ge förslag på vilka som kan väljas in i styrelsen vid nästa stämma. De bör ha bra kontakt med medlemmarna, och veta vilka kunskaper och färdigheter som behövs för att kunna föreslå rätt person till rätt position.

Digitalt via Teams
16 maj 2023
17:00 - 19:00

Du lär dig

  • Vilka uppgifter valberedningen har
  • Valberedningens synsätt
  • Mer om förhållandet till styrelsen och medlemmarna
  • Hur man lockar medlemmar till de olika uppdragen

Kursledare

Bengt Skånhamre och Maria Nordlund
Kursledare Bengt Skånhamre och Maria Nordlund på HSB Malmö

Pris

Kostnadsfri medlemsförmån
Icke-medlemmar betalar 500 kronor

Vad är webbinarium?

Ett webbinarium är ett seminarium som hålls via Internet eller liknande elektroniskt forum i stället för genom fysiskt sammanträde och kallas ofta för webinar eller webbinarium.

Avbokningsregler

Vid ogiltig frånvaro debiteras din bostadsrättsförening en avgift på 500 kronor.

Till ogiltig frånvaro räknas de som inte avanmält sig i tid innan utbildningen, och alltså står som anmälda men inte deltar på utbildningen.

Du kan avanmäla dig både via vårt verktyg, då via länken i bekräftelsemejlet, eller kontakta den ansvarige för utbildningen direkt.