Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Här hittar du våra medlemserbjudanden

Som medlem har du tillgång till många uppskattade medlemserbjudanden. Vad sägs som rabatterade priser på bredband och telefoni, fri entré på Nordiska Museet eller hotellnätter till förmånliga priser.

Utvalt just nu

Svenssons i Lammhult

Som HSB medlem får du just nu 15 % rabatt på utemöbler, utomhusbelysning, krukor och vattenkannor samt 10 % rabatt på ordinarie sortiment på svenssons.se.

Logga in på Mitt HSB för att ta del av erbjudandet. 

Philips Hue

Smart belysning är enkelt! Kom igång snabbt och enkelt med Philips Hue. Som HSB-medlem får du 25% rabatt på alla starterkits samt 15 % rabatt och fri frakt på övriga sortimentet (HDMI Sync box och Gradient Play-produkter är exkluderade).

Logga in på Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

Beredskapsfabriken

I orostider kan det vara bra att förbereda hur man klarar de mest grundläggande behoven om tillgång till vatten och el skulle försvinna. Som HSB-medlem får du 10 % rabatt på hela sortimentet.

Logga in på Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

Pyret & Snäckan

Hos Pyret & Snäckan kan du som nybliven förälder köpa allt du behöver för de minsta i familjen. Som HSB-medlem får du 15 % rabatt på hela sortimentet med vissa undantag.

För att läsa mer och ta del av din rabattkod loggar du in i Mitt HSB.

Nordic Choice

Som medlem i HSB får du 15% rabatt på Nordic Choice Hotels i Norden - Clarion Hotel, Comfort Hotel och Quality Hotel. Gäller alla rumstyper om du anländer fredag, lördag eller söndag

Loggar in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

Dina Försäkringar

Du som är medlem kan till ett förmånligt pris teckna en hemförsäkring hos Dina - ett fullgott skydd för både dig, din familj och ditt hem. Dessutom får du just nu upp till 20 % rabatt på hund- och kattförsäkringen. 

Logga in på Mitt HSB för att ta del av erbjudandena. 

Micki

Micki har allt för en mer lekfull sommar! Som HSB-medlem får du 12 % rabatt på alla leksaker (inklusive redan nedsatta produkter och kampanjer) på mickiofsweden.com.

Rabattkoden hittar du när du loggar in på Mitt HSB. 

GoMore

Dela bil med dina grannar och bidra till ett bättre sammhälle. Som HSB-medlem får du 200 kronor i rabatt på din första bokning när du bokar via GoMore. Du får dessutom 10% rabatt på alla framtida bokningar. 

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

Fri entré till Nordiska Museet

Som HSB-medlem har du fri entré till Nordiska Museet och Lekstugan. Upp till fyra barn kan följa med kostnadsfritt, med undantag för tillfällen för särskilda evenemang med förhöjd avgift. Du har även 10 procent rabatt i Nordiska museets butik.

Gör så här:
1. Boka biljetter på Nordiska Museets webbplats.
2. Välj biljettyperna: Entré till Nordiska museet och/eller Lekstugan inkl. entré till Nordiska museet.
3. I kassan väljer du ”Vuxen med HSB-kort” och/eller ”Barn med HSB-kort”.
4. Visa ditt medlemsbevis i HSB i entrékassan vid besöket. Här hittar du ditt digitala medlemsbevis

Läs & lyssna gratis hos Nextory!

Välj bland hundratusentals titlar, direkt i mobilen eller surfplattan. Få första månaden gratis och därefter 50 % rabatt i två månader. Erbjudandet gäller nya kunder. Helt utan bindningstid. 

Gör så här:
1. Gå in på den här länken
2. Skapa ett konto och ladda ner Nextorys app
3. Läs och lyssna så mycket du vill!

Familjens Jurist - juridisk rådgivning som rör familjerätt

HSB kan, i samarbete med Familjens Jurist, kostnadsfritt erbjuda en Livsbesiktning® där du går igenom din familjejuridiska situation med en jurist. HSB-medlemmar har även rabatter vid möte med en jurist på ett av Familjens Jurists kontor samt rabatter på Familjens Jurists online-mallar. Läs mer om erbjudandena här.

För att boka en tid, ring 0771-771 070 och tryck 2.
Öppet vardagar kl. 9–17. Läs mer på familjensjurist.se/hsbmedlem.

BLI MEDLEM NU

Vill du också ta del av alla förmåner som kommer med medlemskapet?