Kronolotsen, Uddevalla

Kronolotsen är ett modernt boende med de många små guldkanterna. Där upplever man lugn och avskildhet samtidigt som man har kontakt med staden.

Brf Kronolotsen - Ett bekvämt boende i Uddevalla centrum

Husets fristående placering skapar avskildhet trots att man bor nästan mitt i stan. Fönster åt flera väderstreck ger mycket ljus och rymd.

Arkitektens tankar
Vi strävar efter att skapa ett modernt boende där man upplever lugn och avskildhet samtidigt som man har kontakten med staden. Bostäderna är ljusa och rymliga med stora fönsterytor. Alla lägenheter är genomgående och många har fönster i tre väderstreck. Byggnaderna grupperar sig kring ett generöst gårdsrum som öppnar sig mot söder. Gården blir som en grön oas för de boende mitt i staden. Här finns plats för samvaro både i sol och i skugga. Håkan Trygged, K U B Arkitekter

26 mars 2010

Bevaka nyheter om det här projektet

Vad är RSS?

RSS är ett sätt att enkelt och automatiskt kunna få de senaste rubrikerna, nyheterna (eller i det här fallet projekten) till din dator. Så att du slipper att surfa! För att kunna använda RSS behöver du en så kallad RSS-läsare. Avbryt

Kortfakta

Status:
Försäljning pågår
Mäklare: Fastighetsbyrån
Byggstart:
Hösten 2010.

Området

Här bor man granne med bland annat simhall, bibliotek och vårdcentral och har bara en kort promenad till affärsstråket i centrum, båtshamnen och resecentrum.

Mer om området

Kontakt

Malene Bodin Sjöberg, Fastighetsbyrån
Adress:work Kilbäcksgatan 13, 45130 Uddevalla
Direkt: work 0522-36240
Mobil: cell 0703-010414

Verktyg

Skriv ut denna sida

Tipsa en vän om detta projekt

| Mer

Tipsa en vän om detta projekt

Felanmälan Mina sidor