Välj bland nya bostäder i HSB Skåne

Skönhet, funktionalitet och kvalitet är fina ord. Men för oss betyder de mer än så. Det är nämligen vårt uppdrag att se till att människor trivs i och omkring våra hus. Vi tror att ingen kan vara bättre på att ta hand om ett bostadsområde – än du som bor och trivs där!

 

Våra hyreslägenheter

I många av våra regioner finns det attraktiva hyreslägenheter. Vilken region är du intresserad av?

We Effect

HSB skänker 1000 kronor per nybyggd bostad till We Effect. Genom We Effect får fattiga människor verktyg för att själva skapa sig en bättre framtid.

Miljöcertifiering

Vi arbetar för att våra nybyggda bostäder ska miljöcertifieras och nå nivå silver enligt systemet Miljöbyggnad. Det innebär så låg miljöbelastning som möjligt, god innermiljö med naturliga material och att husen projekteras med högt ställda energikrav.

Köpguide

Ska du köpa ny lägenhet? Vi har tips om vad du ska tänka på för att det ska bli ett riktigt bra köp. Gå i vår snabba köpskola.

HSB vill ha trygga köpare

För att du tryggt ska kunna förverkliga det boende du drömt om har vi på HSB utvecklat ett paket som vi kallar Tryggt Köp.

Flytthjälp?

Dags att flytta? Det finns sätt att spara både tid och pengar. Läs vår guide så undviker du fällorna på vägen mot ditt nya hem.

Medlemskap

Som medlem får du förtur till våra nybyggda bostäder. Du kan också bospara hos oss och får då en mängd förmåner.

Börja bospara i HSB

Att bospara ger dig en grundplåt till ett kommande boende och förtur till våra bostäder.

Vi kan bostadsrätt

I avdelningen Bokunskap hittar du praktiska råd om ditt boende. Läs våra samlade tips om hur du hanterar allt från störande grannar till tvättstugebekymmer.

Felanmälan Mina sidor