Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Viktig information om planerade driftstopp

05 juni 2020 8 samt 12-14 juni

HSBs publika webbplats, hsb.se stängt för underhåll den 8 juni

Den 8 juni kommer HSB att genomföra ett omfattande underhållsarbete på hsb.se vilket innebär att webbplatsen kommer vara tillfälligt stängd.
Hsb.se öppnar igen den 9 juni.

För dig som vill komma åt Mitt HSB den 8 juni rekommenderar vi att du skriver in mitthsb.hsb.se direkt i din webbläsare för att komma rätt.

Har du frågor eller funderingar innan eller under underhållsarbetet, kontakta oss via: Telefon 010-303 27 00

Mitt HSB och digitala tjänster stängda den 12 - 14 juni

I veckoslutet den 12 till 14 juni kommer HSB att genomföra ett omfattande underhållsarbete i Mitt HSB och våra digitala tjänster.

För dig innebär detta att du inte kommer att kunna attestera fakturor, skicka en digital felanmälan eller hantera överlåtelser med mera.

Underhållsarbetet påbörjas kl. 12:00 den 12 juni, då blir tjänsterna otillgängliga för dig som användare.

Har du till exempel fakturor att attestera eller överlåtelse att godkänna, se till att du hanterar uppgifterna innan kl. 12:00 på fredagen.

Tjänsterna är åter tillgängliga kl. 08:00 på måndagen.

Har du frågor eller funderingar innan underhållsarbetet, kontakta oss via: Telefon 010-303 27 00.