Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Handbok i konsten att flytta hemifrån

05 februari 2021 Dags att flytta hemifrån? Då kan det vara läge att ladda ner HSBs och Danske Banks "En liten handbok i konsten att flytta hemifrån”, ett stöd för dig eller någon i din närhet som ska ta det stora steget.

Varje år flyttar över en miljon svenskar. En del av dessa gör det för första gången. När flyttlasset går, eller ska gå, är det mycket att hålla koll på. Vilken boendeform passar bäst? Vad innebär fast ränta? Och vad står överst på kom-ihåg-listan? För att underlätta har vi på HSB, tillsammans med vår samarbetspartner Danske Bank, tagit fram en handbok i konsten att flytta hemifrån – perfekt för dig, eller någon i din närhet, som ska ta det stora klivet ut i vuxenvärlden.

I handboken går vi igenom olika typer av boenden, reder ut vanliga frågetecken kring lån och ekonomi, bjuder på inredningstips och massa andra bra saker att ha med sig på väg till det egna boendet.

Ladda ner handboken här (pdf)

 

Vill du hellre ha den i tryckt form?

Då kan du köpa handboken för endast tre kronor via vår shop. Klicka här för att komma till produkten.

Är du lärare och vill använda handboken som läromaterial?

Då kan du ladda ner den gratis via Utbudet. Du kommer till "En liten handbok i konsten att flytta hemifrån" genom att klicka här.