Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Politikerna i Lunds kommun diskuterar bostadsfrågor när HSB Skåne arrangerar bostadspolitisk debatt

25 augusti 2022 Det har blivit dags för bostadspolitisk debatt. Den 1 september drabbar 10 kommunpolitiker samman i en debatt om bostadssituationen i Lund. Syftet är att ytterligare lyfta upp bostadsfrågan på agendan och vidare in i det politiska rummet.

Lund genomgår en spännande stadsutveckling samtidigt som bostadsbristen är ett stort problem. För att reda ut hur de olika politiska partierna i Lunds kommunfullmäktige ställer sig till frågor som rör just stadsutveckling och framtida byggnation bjuder HSB Skåne in till en debatt i ämnet.

När portarna slås upp till Stora Scenen på Mejeriet i Lund klockan 18.00 torsdagen den 1 september debatteras bland annat:

  • hur den pågående stadsutvecklingen ser ut
  • hur infrastrukturfrågor ska mötas mot detta
  • hur den den pågående stadsutvecklingen kan säkerställa ett klimatneutralt Lund också med hänsyn till allt större väderförändringar
  • hur vi kan arbeta för att underlätta besluts- och byggprocesser
  • hur detta kommer att påverka Lunds framtid

Samtliga partier verksamma i Lunds kommunfullmäktige kommer att deltaga i debatten. Debatten är kostnadsfri och öppen för allmänheten.

 

När: 1 september med start klockan 18.00

Var: Stora Scenen, Mejeriet i Lund

För vem: kostnadsfri och öppen för allmänheten

Boka in debatten i kalendern!

Välkommen på debatten. Besök vår kalenderhändelse för att se tid, plats och för att boka in evenemanget i din kalender.