Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Slottsweekend för seniorer, det är dags för HSB Skånes mogenkollo

01 september 2022 Som traditionen bjuder inom HSB Skåne är sommaren synonymt med kollo. Oavsett om du är barn eller senior. Helgen 2-4 september är det dags för seniorkollo, ibland även kallat mogenkollo, på Bäckaskog slott utanför Kristianstad.
Monica Andersson och Carin Nilsson är ledare för årets mogenkollo Monica Andersson och Carin Nilsson är ledare för årets mogenkollo

När HSB Skåne åter bjuder in till kollo för sina seniora medlemmar utlovas en avkopplande helg i naturskön slottsmiljö. Helgen på Bäckaskog slott är en av de aktiviteter som HSB Skåne erbjuder sina seniora medlemmar i syfte att öppna upp sociala nätverk och ge möjlighet att skaffa nya bekantskaper. Programmet för helgen är ännu hemligt, men deltagarna kan se fram emot både livsviktiga föreläsningar och sprakande festligheter.

 

- Intresset för vårt seniorkollo är stort och det är roligt att deltagarna från tidigare år vill komma tillbaka. Samtidigt är det viktigt för oss att möjliggöra även för nya deltagare att få uppleva denna fantastiska helg, säger Monica Andersson, en av kolloledarna på HSB Skånes seniorkollo.

 

Totalt hälsas 21 personer välkomna till årets seniorkollo.