Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Golf för välgörande ändamål

29 augusti 2022 När HSB Skånes årliga golftävling hölls under fredagen blev det en het historia. Totalt var det 16 golfare som spelade Poängbogey för att samla in pengar till Barncancerfonden.
Bengt Hammarström, från HSB brf Malmen i Eslöv. Bengt Hammarström, från HSB brf Malmen i Eslöv, vann den individuella tävlingen.

Trots den utmanande värmen som dagen bjöd på var det nöjda golfare som tillsammans samlade ihop 7 770 kronor till Barncancerfonden. Årets tävlingsform var individuell Poängbogey där varje poäng som deltagarna samlade på sig gav 15 kronor till Barncancerfonden.

Den individuella tävlingen vanns av Bengt Hammarström från HSB brf Malmen i Eslöv. Bengt skrapade ihop 39 poäng i tävlingsformen Poängbogey vilket gav 585 kronor av den totala summan som spelades ihop till Barncancerfonden.

På andra plats i den individuella tävlingen kom Mattias Camitz, projektledare på HSB Skåne, med sina knappa 37 poäng.

Håll koll i vårt kalendarium efter fler aktiviteter och nästa års golfrunda!