Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB deltog i webbinar om hållbart förebyggande arbete i bostadsområden

24 november 2022 På torsdagen arrangerade Bomorrow, mötesplatsen om framtidens hållbara boende, ett webbinar med temat hållbart förebyggande arbete i bostadsområden. Lennart Lummi, tränare i Sundsvalls Damfotbollsförening, SDFF, berättade om ett långvarigt och lyckat arbete om fotbollens betydelse för hållbarhet, integration och delaktighet i två områden i Sundsvall: Nacksta och Bredsand.
Tina Enheim, Nina Staaf, Rozina Akter, Lennart Lummi och Anna-Karin Widehammar deltog i webbinariet om social hållbarhet. Tina Enheim, Nina Staaf, Rozina Akter, Lennart Lummi och Anna-Karin Widehammar deltog i webbinariet om social hållbarhet.

Förutom Lennart deltog Rozina Akter, ledare och vinnare av ett utbildningsstipendium från Lilium, Nina Staaf, hållbarhetsstrateg på Mitthem i Sundsvall samt Tina Enheim, medlemsansvarig på HSB Södra Norrland.

Här kan du som missade webbinariet se det i efterhand.

Trolleri, magi och känslor

I inledningen till webbinariet medverkar Arkadia och förvandlar ett snöre i flera steg. Kan du lista ut hur han gör? Och vad har det med social hållbarhet att göra?

Efter Lennart Lummis inledande beskrivning visas filmen "Nacksta lätt att älska!" En film från Mitthem som berör på djupet. Se den!

Nästa Bomorrow-konferens

Nästa Bomorrow-konferens äger rum den 20 april 2023. Vi lovar en spännande dag om framtidens boende med tema "förebyggande trygghetsarbete i bostadsmiljöer". Flera inspiratörer och experter delar med sig av erfarenheter, forskning och tankar om framtidens boende.

Mera Bomorrow

Den 15 december släpps en podd om Hållbart förebyggande arbete med fokus på framtidens boende, där bland andra Tomas Johansson från GIF Sundsvall medverkar.

Den 10 februari är vi tillbaka med ett nytt webbinar med tema Trygghet

Håll utkik här.

Vill du veta mer om Bomorrow?

Mer om Bomorrow