Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nu kan du få dina avier i Kivra

15 juli 2022 HSB Skåne har anslutits till den digitala brevlådan Kivra. Det innebär att du som har Kivra slipper pappersavierna och kommer automatiskt att få dina avier digitalt i Kivra från och med aviseringen för kvartal fyra 2022. Du behöver alltså inte göra ett aktivt val för att detta ska hända.
Pressbild från Kivra.

Detta gäller för dig som har Kivra:

  • Den första aviseringen som hamnar i Kivra är i början av september (för avierna oktober-december 2022).
  • Du får ett mejl från Kivra när du får avierna från oss i Kivra. Därför är det viktigt att du loggar in i Kivra och kontrollerar att dina kontaktuppgifter stämmer. Du loggar enkelt in med Mobilt BankID.
  • Vill du inte längre få avierna digitalt, ställer du enkelt om till post för HSB Skåne i Kivra.
  • Du som har e-faktura som betalningsalternativ kommer inte att få dina avier i Kivra. 
  • Du som har autogiro som betalningsalternativ kommer att få din specifikation i Kivra, men pengarna dras automatiskt som tidigare.

Vad är Kivra?

Kivra är en digital brevlåda. Du som har Kivra får automatiskt dina avgifts- eller hyresavier från HSB Skåne dit, samt annan post från anslutna företag och myndigheter som du har en relation till (exempelvis Försäkringskassan och Skatteverket). Tjänsten är gratis, säker och bra för miljön.

Hur får jag Kivra?

Ladda ner appen eller gå till www.kivra.com för att skaffa Kivra med Mobilt BankID.

Har du frågor om Kivra?

Läs mer på Kivras hemsida eller ring dem på 0770-457 000

Jag vill veta mer om olika betalsätt

Funderar du över hur du kan betala din avgift eller hyra? Här får du reda på vilka betalsätt som är möjliga för dig som har en hyresrätt eller förvaltad bostadsrätts hos HSB Skåne.