Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Mölndals stad ny lokalhyresgäst hos HSB Mölndal

07 februari 2022 Snart får vi en ny hyresgäst i våra lokaler på Torggatan i Mölndal. Efter att lokalerna har stått tomma en tid kan vi glädjande berätta att vi nu har tecknat avtal med Mölndals stads serviceförvaltning som kommer att flytta sin verksamhet till våra lokaler efter att de har anpassats för sin nya hyresgäst.

– Det har varit en väldigt givande process med ett bra samarbete och dialog mellan oss och Mölndals stad. Det är en stor och viktig uthyrning och det känns skönt att gå i mål med den, säger Lars-Gunnar Börve, chef för HSB Mölndals egna fastigheter.

Lokalerna är på cirka 1 850 kvadratmeter och kommer huvudsakligen att nyttjas som kontor för serviceförvaltningens personal. Mölndals stad har en strategi för att främja återbruk och därför kommer även en del av lokalen att användas som verkstad för att kunna laga och utföra arbeten inom framför allt trä. Tack vare de generösa ytorna är förhoppningen att detta arbete ska kunna öka som ett led i stadens hållbarhetsarbete.

– Vi är väldigt glada att kunna välkomna Mölndals stad som vår nya hyresgäst. Det känns extra bra att kunna erbjuda lokaler som tillgodoser verksamhetens behov av att utveckla hållbarhetstänket. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete och hälsar Mölndals stad varmt välkomna, säger Peter von Claer, lokalansvarig på HSB Mölndal.