Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Sparka igång vårvintern med HSB Norr

02 mars 2022 Längre dagar, varmare grader och solen som sakta återkommer - Luleås isvägs högsäsong är här och HSB Norr vill finnas där du är. Nu hittar du HSB-sparkar till förfogande som en våraktivitet för dig och de dina.
Lena Silver sparkar på Luleå älv

– En perfekt kombination av rörelse och umgänge, säger Lena Silver, teamchef Kund- och medlemsservice på HSB Norr, under premiärturen.

Efter snart två år av distansering har vårt behov av att träffas sällan varit större. För HSB Norr är den sociala gemenskapen viktig för att man ska kunna växa och utvecklas tillsammans. De har därför valt att placera ut sparkar på Luleås isväg för att uppmuntra sätt att träffas och motionera på.– Det är ett bra sätt att komma ut i friskluften samtidigt som man får ett socialt utbyte med vänner och bekanta man träffar på isen, säger Lena Silver. 

Isvägen är en av Luleås största samlingsplatser under vinterhalvåret och öppnar upp till umgängesformer som passar alla. En plats för möten och motion med Luleå som fond. 

– Man blir alldeles tagen av den vackra vyn man får av staden. När man lånar våra sparkar hoppas jag man även börjar tänka på att sparka igång ett bospar i HSB, för att förverkliga sina bostadsdrömmar, säger hon.

I linje med HSB Norrs arbete för social hållbarhet är sparkarna ett sätt att främja aktiviteter som alla, oavsett förutsättningar, ska kunna delta i.Här kan du läsa mer om HSB Norrs hållbarhetsresa och hur vi arbetar för att bidra till ett mer hållbart samhälle:HSB Norr stödjer Haparanda FF's integrationsarbeteHSB Norr stödjer MAIF Tjejhockey