Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Trygghetssamtal på agendan

14 december 2022 Under måndagen och tisdagen var våra kollegor från affärsområde hyresfastigheter på plats i Eslöv för att knacka dörr och prata trygghet med våra hyresgäster. Luciadagen till ära bjöds det även på glögg och pepparkakor.
Ingrid, boende i Eslöv Ingrid, en av våra hyresgäster som flyttade in 1989 då fastigheten var nybyggd

Att våra hyresgäster ska trivas och må bra i våra fastigheter har hög prioritet hos oss på HSB Skåne. Som ett led i tryggare boenden var vågra av våra kollegor som arbetar med våra hyresfastigheter på platsbesök i Eslöv tillsammans med vår bosociala avdelning.

Under måndagen knackades det dörr för att prata med hyresgäster och fånga upp eventuella frågor som finns runt det egna boendet.

Under tisdagen bjöds det, luciadagen till ära, på glögg och pepparkakor i trapphuset. Det blev en bra dialog med de som besökte oss och även Nattvandrarna tittade in på en kort pratstund.