Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Norra Götaland höll sin första föreningsstämma -och valde ny ordförande

26 maj 2023 HSB firar 100 år 2023 och höll därmed en guldkantad stämma den 16 maj på Nova Arena i Trollhättan. Det var samtidigt den första stämman för den nybildade HSB-föreningen HSB Norra Götaland. Bland annat tillsattes en styrelse och ny ordförande i föreningen.
Karina Lindgren, styrelseordförande HSB Norra Götaland

På plats var fullmäktigerepresentanter från bostadsrättsföreningar runtom i Norra Götaland tillsammans med representanter från styrelsen, revisorer, valberedning, föreningsgranskare och personal. Stämmoordförande för i år var Monica Hanson, oppositionsråd i Trollhättans stad, och protokollförare var Linda Andersson.

I vanlig ordning redogjorde Torbjörn Friberg, vd HSB Norra Götaland och Ulf Adolfsson, controller HSB Norra Götaland för års- och koncernredovisningen.

Ordförande Karina Lindgren tackade för förtroendet och ser fram emot att tillsammans med styrelsen vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av HSB Norra Götaland.

Styrelse HSB Norra Götaland