Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ökat fokus på affärsutveckling och Kundtjänst blir servicecenter

05 maj 2023 Efter över 10 år byter kundtjänst namn för att bättre beskriva enhetens roll! Framöver kommer du känna till dem som "servicecenter". Samma goda service men med nytt namn! Det sker också en mindre organisationsjustering inom HSB Sydost för att öka fokuset på affärsutveckling.

Från början var kundtjänst en öppen och starkt tillgänglig linje in till HSB Sydost. Det kommer servicecenter fortsatt att vara, men har under de senaste åren arbetat mer med HSB Sydosts förvaltning- och hyresaffär samt intern service för samtliga verksamheter. Detta kommer gruppen på servicecenter att fortsätta vidareutveckla utifrån sitt perspektiv med Cassandra Gustavssons i spetsen.

Cassandra, tidigare teamledare för kundtjänst, tilldelas rollen som verksamhetschef för servicecenter. Jenny Rydström – tidigare verksamhetschef för ekonomisk & administrativ förvaltning samt kundtjänst, kliver in i rollen som affärsutvecklingschef för förvaltning. Jennys fokus framåt kommer vara att arbeta med affärs- och systemutveckling för att skapa en ännu bättre kund- och medlemsupplevelse nu och i framtiden.

Ta gärna del av den uppdaterade organisationskartan för HSB Sydost här.

Nya kontaktuppgifter till servicecenter

Du kommer fortsättningsvis nå servicecenter via samma telefonnummer som tidigare, på 010-451 30 00.

E-postadressen är uppdaterad till servicecenter.sydost@hsb.se. Om du nyligen har mejlat till den tidigare e-postadressen (kundtjanst.sydost@hsb.se) så är det inget problem då dessa vidarebefordras till rätt e-post under 6 månader framåt.