Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Samarbetspartner - Humidus

31 januari 2023 Ett samtal – sedan har du ditt på det torra!

I 20 år har Humidus hjälpt sina kunder med fukt- och vattenskador. Humidus har bland annat en tjänst där de tar hand om helheten genom att utföra en besiktning som dokumenteras i en skaderapport med åtgärdsförslag, ser till att det rivs, avfuktas samt att stommen återställs. Därefter kan de även knyta ihop boende med en byggare som kan återställa ytskikten.

Rätt lösning för alla typer av vattenskador

Humidus strävar alltid efter att använda den mest effektiva torkmetoden då torktid och miljöpåverkan är två viktiga faktorer för företaget.

Det är inte alltid det krävs många maskiner för en effektiv torkning. I vissa fall ger lokala insatser, exempelvis med en värmematta, det bästa resultatet.

Projektledning av skadan

Humidus erbjuder en helhetslösning där föreningen får en projektledare som kontaktperson. En fukttekniker utför en besiktning som dokumenteras i en skaderapport med åtgärdsförslag, skadan rivs samt avfuktas och stommen återställs. Därefter kan de även knyta ihop boende med en byggare som kan återställa ytskikten.

Torka parkettgolv, spara pengar och rädda miljön.

Med hjälp av en parkettlyft kan Humidus torka ett flytande parkettgolv som blivit skadat. När allt är torkat anlitas en golvspecialist som ser över möjligheten att delreparera denna skada. Denna metod är bra ur många synvinklar. Torkmetoden gör att torktiden är kort, den boende kan bo kvar och använda utrymmet under tiden (endast en del av golvet man inte kan gå på) vid delreparation sparas pengar samtidigt som man minskar riv-avfallet.

Förebyggande konditionsbesiktningar

Om indikation på skada upptäcks i tid finns möjligheten att minimera skadans omfattning och därmed även minimera kostnaden för åtgärdsarbeten. Humidus utför konditionsbesiktningar genom en okulär kontroll där de fuktindikerar utan förstörande ingrepp. De skräddarsyr besiktningen utefter dina önskemål, många föreningar använder detta för att kartlägga statusen över sina våtutrymmen.