Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nu är det enklare att felanmäla

23 januari 2023 Vår tjänst för felanmälan av fastigheten har uppdaterats med möjligheten att även göra en felanmälan här i vårt inloggade läge Mitt HSB.

4 fördelar med nya felanmälan

Skapa felanmälan i inloggat läge

Skapa din felanmälan i inloggat läge. Tjänsten känner då av vilken fastighet och bostad som tillhör dig och du kan snabbare genomföra din felanmälan.

Följ din felanmälan i Mitt HSB

Följ din felanmälan, se felanmälningar som gjorts för gemensamma utrymmen och få en historik över de felanmälningar som du registrerat in.

Följ alla ärenden i föreningen

Som förtroendevald kan du följa samtliga felanmälningar som gjorts i din bostadsrättsförening. Beställningar gjorda av dig eller dina kollegor visas också.

Historik över dina ärenden

Mina sidor i Mitt HSB ser du en sammanställning över såväl pågående som avslutade felanmälningar.

Ring om ditt ärende är akut!

Tänk på att även fortsättningsvis ringa till vår felanmälan på 046-210 85 00 om ditt ärende är akut. Vill du hellre ringa in till oss än att lägga ett ärende i Mitt HSB går det naturligtvis också bra eller att göra din felanmälan genom det här formuläret.