Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nu är vi ansluta till Kivra

08 mars 2024 Från och med nu är HSB Mölndal anslutna till den digitala brevlådan Kivra. Det innebär att du som har Kivra slipper pappersavierna och automatiskt kommer att få dina avgifts- eller hyresavier i Kivra i stället. Du behöver inte göra något om du redan är ansluten till Kivra. Du som inte är ansluten till Kivra kommer att få dina avgifts- eller hyresavier med post precis som tidigare.

För dig som har Kivra

Du får ett mejl från Kivra när avierna finns i den digitala brevlådan. Det är därför viktigt att du loggar in i Kivra och kontrollerar att dina kontaktuppgifter stämmer.

Avierna för april–juni 2024 är den första aviseringen som hamnar i Kivra.

  • Du som har e-faktura som betalningsalternativ kommer inte att få dina avier i Kivra.
  • Du som har autogiro som betalningsalternativ kommer att få din specifikation i Kivra, men pengarna dras automatiskt som tidigare.
  • Om du inte vill få avierna från HSB Mölndal till Kivra ändrar du detta själv under dina inställningar i Kivra.

För dig som inte har Kivra

Du som inte är ansluten till Kivra kommer att få dina avier eller din specifikation för autogiro i pappersform som vanligt.

Vad är Kivra?

Kivra är Sveriges största digitala brevlåda. Med Kivra får du till exempel brev, kvitton och räkningar digitalt från anslutna företag och myndigheter. Säkert, smart och snällt mot miljön.

Anslut dig till Kivra

Ladda ner appen eller registrera dig med mobilt bank-id via kivra.se för att ansluta dig till Kivra och få dina avier och annan post digitalt.

Frågor om Kivra

Om du har frågor om Kivra kan du läsa mer på deras webbplats, kivra.se, eller ringa 0770-457 000.

För dig som vill ha e-faktura

Du kan alltid välja att få dina avier via e-faktura. Du anmäler e-faktura i din internetbank och anger ”HSB Mölndal ek förening” som betalningsmottagare.

Kontakta oss

Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på info.molndal@hsb.se eller 031-776 84 00.