Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Uppskattade utbildningar ger trygga styrelser

23 april 2024 För HSB Skåne är utbildning en hjärtefråga. Vi förstår att välinformerade och kompetenta förtroendevalda är avgörande för att effektivt driva bostadsrättsföreningar. Därför erbjuder vi ett brett utbud av kurser och utbildningar för att stödja våra medlemmar och kunder i deras uppdrag.

Varje år erbjuder HSB Skåne ett antal basutbildningar som bland annat inkluderar kurser för ordförande, sekreterare och bokföring. Dessa basutbildningar är kostnadsfria för HSB-brf som köper vår ekonomiska förvaltning och utgör en uppskattad medlemsförmån. Under 2023 genomfördes inte mindre än 15 olika kurser vid totalt 39 tillfällen, med ett deltagarantal på hela 685 personer.

För att säkerställa att utbildningarna håller en hög kvalitet och möter medlemmarnas behov, skickas utvärderingar ut efter varje kurs. Deltagarna får möjlighet att ge feedback och lämna önskemål om framtida kurser. Tack vare denna feedback kan vi kontinuerligt utveckla vårt utbildningsprogram och erbjuda ännu mer relevanta och givande kurser utöver våra basutbildningar.

Resultaten från utvärderingarna talar sitt tydliga språk: hela 91,5 % av deltagarna bedömer att de kommer ha nytta av den kurs de deltagit i, medan imponerande 95 % anser att kursen de deltog i var antingen bra eller mycket bra. 

Är du nyfiken på HSB Skånes kursutbud? Kolla in vårt kalendarium här. Vi uppdaterar löpande med fler utbildningar.