Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Frukostseminarium hos HSB: Hur botar kommunerna bostadsångesten?

21 september 2015 HSB Riksförbund bjuder in till frukostseminarium tisdag 29 september. 2015 års Bostadsindex presenteras och fokus ligger på bostadsbristen i landet.

Det råder i dag brist på bostäder i 183 av landets 290 kommuner. Drygt 80 procent av befolkningen bor i en kommun med bostadsbrist. Och 244 kommuner säger att de har underskott av bostäder till nyanlända.

Mot bakgrund av det tar HSB Riksförbund varje år fram rapporten Bostadsindex.
– Med den vill vi uppmuntra kommunerna att aktivt motverka bostadsbristen. Vi vill, kort sagt, fördjupa diskussionen om hur bostadsbyggandet kan öka, säger förbundsordförande Anders Lago.

Därför bjuder HSB Riksförbund nu in till frukostseminarium under rubriken "Hur botar kommunerna bostadsångesten?" 2015 års Bostadsindex presenteras och därefter följer diskussion om hur vi kan arbeta för att minska bostadsbristen.

Varmt välkommen att delta på HSB Riksförbunds frukostseminarium tisdag 29 september kl 8.00–8.45 på Fleminggatan 41. Frukost serveras från kl 7.30.

Medverkande

  • Mehmet Kaplan, bostads- och stadsutvecklingsminister (MP)
  • Ewa Thalén-Finné, bostadspolitisk talesperson (M)
  • Pehr Granfalk, kommunstyrelsens ordförande i Solna (M)
  • Roger Mogert, stadsbyggnadsborgarråd i Stockholm (S)
  • Anders Lago, förbundsordförande HSB

Tid och plats
Tisdag den 29 september
Klockan 8.00–8.45 (Frukost från kl 7.30)
HSB-salen, Fleminggatan 41, Stockholm

Anmäl dig här senast 25 september