Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Hitta din nya bostad under HSBs visningshelg 7–8 november

03 november 2015 På spaning efter en ny bostad? Då ska du inte missa HSBs visningshelg 7–8 november med allt från små lägenheter till bostäder för det stora hushållet.

Intresset för bostadsmarknaden fortsätter att vara stort. HSB bygger över hela landet och för närvarande finns 76 nybyggnadsprojekt med 464 bostäder till salu. Genomgående är att de har bra lägen, genomtänkt arkitektur, moderna planlösningar och fin ute- och innemiljö.

Nyproduktion i HSB är byggd i sunda och klimatsmarta material, köparen har genom tillval stora möjligheter att sätta sin personliga prägel på bostaden och får genom HSB delaktighet i en trygg bostadsrättsförening.

Som bosparare i HSB har du en extra fördel. Förutom att du ser dina pengar växa över tid, får du dessutom dubbla förturer – till både hyresrätter och nybyggda bostäder över hela landet. Läs mer om hur HSBs bosparande fungerar.

Sök boende i HSB

Därför köper du nytt i HSB:

  • Fast pris – du slipper budgivning
  • Ingen renovering – det är bekvämt
  • Noga utvald inredning – bra material för både öga och hälsa
  • Du får ett boende med hållbar profil och ett sunt klimattänk
  • Trygg ekonomi – vi har ekonomiska garantier och underhållsplaner
  • Du och din brf är medlemmar i HSB – ett medlemskap med många förmåner
  • Trygg brf – din bostadsrättsförening får stöd i styrelsearbete och förvaltning