Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Malmö, 90 år, bjöd jämnåriga på jubileumskalas

07 maj 2015 HSB Malmö, 90 år i år, firade i veckan tillsammans med jämnåriga medlemmar. Av 236 inbjudna 90-åringar kom 105 till tårtkalas högst upp i Turning Torso.
HSB Malmö bildades 1925. Samma år föddes ett antal barn som så småningom kom att bli medlemmar i HSB Malmö som nu firar sitt 90-årsjubileum.
Som en del av firandet bjöd man in 236 av sina jämnåriga medlemmar. Hela 105 personer kom till kalaset som ägde rum i de två översta våningarna av Turning Torso där det förutom en fantastisk utsikt, serverades tårta och kaffe.
– Det här blev över förväntan. Det är nästan så jag kan hävda att man lever längre om man är medlem i HSB, sade HSB Malmös styrelseordförande Claes Caroli.
Tårtkalaset som blev väldigt uppskattat av gästerna, uppmärksammades i såväl P4 Malmöhus och SVT:s regionala nyheter som i Sydsvenskan och Skånska Dagbladet.