Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB kan bli Årets fastighetsbolag bostad

07 december 2020 HSB har nominerats till priset Årets fastighetsbolag bostad som går till ett bolag som står för en ovanligt stark utveckling inom sitt område. Det rikstäckande priset delas ut på Fastighetsgalan i början av 2021. Nu kan du vara med och rösta fram HSB som potentiell vinnare.

Under hösten har företag nominerat fastighetsbolag som de anser presterat extraordinärt under året. Prestationen kan röra både ekonomisk tillväxt, stora stadsutvecklingsprojekt eller bolagsutveckling. Förutom HSB, har följande fastighetsbolag nominerats: Willhem, Magnolia, Heimstaden, Rikshem, Stena, Victoria Park, Wallenstam, Lansa Fastigheter, Ikano Bostad, Einar Mattson, SKB, SBB och Titania.

– Det är glädjande att bli nominerad i detta sällskap. HSB är en snart hundraårig samhällsbyggare och långsiktig bostadsrättsutvecklare som bygger i hela landet. Under 2020 har vi haft pågående produktion från Gällivare ner till Ystad och vi driver samtidigt utveckling framåt genom olika satsningar, till exempel HSB Dela för att främja ungas möjlighet att köpa bostadsrätt och HSB Living Lab för forskning om framtidens hållbara boende. Den pågående coronapandemin till trots, har året präglats av en mycket god försäljningsutveckling med en ökning på 50 procent, säger Henrik Zäther, vd HSB Projektpartner.

HSB Projektpartner är HSBs nationella nyproduktionsbolag som utvecklar bostäder i hela landet med undantag för Stockholms och Gotlands län där bostadsutvecklingen drivs av HSB Bostad.

Välkommen att lägga din röst på HSB!

Rösta här 

På bilden: HSB brf Esplanaden i Nya Hovås i Göteborg, ritat av Wingårdhs arkitekter med planerad säljstart i december 2020.