Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Redaktörsstopp på webbpubliceringsplattformen EpiServer

05 december 2018 HSB uppgraderar sin webbpubliceringsplattform EpiServer till version 11. Detta stopp kommer att äga rum från kl 17:00 den 11 december till kl 9:00 den 12 december.

Under den här tiden är kommer inga förändringar som görs på webb att få någon effekt. Det gäller allt som ligger under hsb.se, exempelvis brf hemsidor, Mitt HSB, alla regionala sidor, kampanjsidor samt de centrala innehållssidorna.
Det är viktigt för dig som brf-redaktör att inte göra några ändringar eller publicera något nytt under redaktörsstoppet då dessa ändringar inte kommer att kunna återskapas i den nya miljön. Som besökare kan du efter uppgraderingen uppleva sajten som lite trög. Det beror på att sajten indexeras på nytt.
Versionsuppgraderingen görs för att skapa en tryggare och säkrare miljö för vår webb och innebär inga förändringar för besökare eller redaktörer.
Det är däremot inte skadligt om någon skulle öppna redaktörsgränssnittet under tiden som uppgraderingen sker. Har du frågor kring detta kan du kontakta din regionala HSB-förening.