Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Lär känna Mitt HSB (del 1)

MÅLGRUPP: Styrelser i HSB-föreningar

Brf Äpplets föreningslokal
Norrköping
16 maj 2023
17:00 - 18:00

Lär känna Mitt HSB är kursen där vi går igenom de mest grundläggande delarna i Mitt HSB. Under kursen kommer du att få kunskap om vad som finns i Mitt HSB och i stora drag hur du ska använda verktygen eller vem du kan vända dig till om du har frågor.

I Mitt HSB finns information, blanketter och olika tjänster som du som styrelseledamot behöver ta del av och vara insatt i. På Mitt HSB sköter du som styrelseledamot din bostadsrättsförenings ärenden. Du får till exempel en överblick av ditt uppdrag, hanterar årsredovisningen, lägger upp dokument, får tillgång till mallar och mycket därtill. Under kursen visar vi tjänstens uppbyggnad och var de olika verktygen och dokumenten finns att tillgå.
Detta kurstillfälle efterföljs av kursen Mitt HSB & Ekonomins grunder.

FÖRELÄSARE: HSB Östras medlemsavdelning