Information från styrelsen september 2017

03 september 2017

Välkommen tillbaka efter sommar semestrar och ledigheter! Med jobb och skolstart har även styrelsen haft sin första sammankomst och vi fortsätter att planera för aktiviteter inom vårt bostadsområde. 

Infoblad nu via e-mail

Fram tills nu har info bladet varit tillgängligt i trapphusen på området samt på vår hemsida. Vi har nu fått in väldigt många mail adresser från de boende och kommer därför börja skicka ut mer information mail ledes också.

Trädgårds intresserade

Mats Johansson som sköter om våra buskar, träd och gräsmattor kommer till oss den 20:e september för att berätta om vår utemiljö. Alla som är intresserade är välkomna att delta. Vi samlas i samlings lokalen kl. 18.00.

Hissar

Nu kör vi igång hiss renoveringen för fullt. Det är stor kostnad att renovera våra hissar men det är också en investering för framtiden. Vår ambition är att alla hissar skall renoveras. I september börjar vi med hiss 11D.

Trapphusen

Ett par trapphus är redan färdig målade och vi märker alla vilket otroligt lyft det har blivit för vår boende miljö. Nu vill vi att alla trapphusen skall vara färdigställda under hösten och arbetet kommer sättas igång snart.

Container

Vår container på området är en extra förmån för alla boende där vi kan slänga diverse saker. Men för att det skall fungera så behöver denna tömmas vid tillfälle. Vår vänliga notera – flytta inte på koner som ställs runt vår fem timmars parkering och i anslutning till containern då det skapar stora problem.

Hjärt och lung räddning kurs

Vår sista kurs blev en hit och alla platserna blev fyllda. Vi lärde oss hur vi snabbt skall kunna agera på området i fall en olycka är framme. Nu tänkte vi boka en kurs till för de som inte hade tillfälle att delta sista gången. Skicka intresse anmälan till styrelsen@billegården.se. Vi bokar datum snarast vi ser vilket intresse som finns.

Mvh,

Styrelsen