Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Vi gör vardagen lite enklare

En enklare och bekvämare vardag. Det är målet med HSBs tjänster för dig som behöver hjälp med det praktiska. Det kan handla om allt från hantverkshjälp vid montage eller enklare reparationer till juridisk rådgivning kring boendefrågor. Det kan handla om löpande uppdrag eller hjälp vid enstaka tillfällen. Du behöver inte vara medlem i HSB för att kunna ta del av vårt erbjudande. Så unna dig en hjälpande hand då och då. Vi vill helt enkelt göra vardagen lite enklare för dig!

Hantverkstjänster

Behöver du en pålitlig hantverkare som hjälper dig laga kylen, lägga nytt golv, montera eller justera skåpsinredningen eller sätta upp en ny lampa i taket. Våra hantverkare finns här som en trygg hjälpande hand för dig som behöver support med reparationer, installationer och justeringar i ditt hem.